Zucchini kanggo ngilangi bobot awak - obat sing paling apik kanggo ngilangi bobot awak alami

Akeh wong seneng manjangan awake dhewe lan wong sing dikasihi kanthi panganan sing enak. Nanging, kecanduan panganan sing gedhe banget bisa nyebabake akibat sing ora dikarepake. Kaping pisanan, iki amarga penyumbatan awak kanthi slags lan akumulasi endapan lemak. Ana masalah sing ana gandhengane karo kabotan, sing mbutuhake solusi awal. panganan sing padha.

Paling asring, wanita milih cara diet sing ketat, sing nyumbang mung bobot awak jangka pendek, amarga sawise diet rampung, serangan ing kulkas diwiwiti, lan kabeh upaya mudhun. nalika, sampeyan pengin banget mangan sedhep, zucchini biasa bisa nylametake - iki entuk manfaat lan kesenengan gastronomi ing siji produk. Sampeyan mbantu ngilangi bobot tanpa kudu menehi larangan panganan sing ketat.
Konten artikel

Khasiat zucchini sing migunani

Napa zucchini sukses digunakake kanggo ngilangi bobot awak? Kasunyatane yaiku yen zucchini ngemot macem-macem vitamin, mineral, lan unsur tilas sing luar biasa. Sanalika, dheweke duwe persentase dhuwur isi banyu - 95%.

Amarga iki, efek samping diuretik, lan serat mbantu ngresiki usus lan pembuluh getih. Dadi, slags lan zat sing mbebayani, uga lemak, bakal dicopot saka awak. Kasunyatane yaiku yen zucchini minangka produk kalori sing endhek banget. 100 gram mung ngemot 20-25 kkal. Yaiku, kanthi mangan panganan kanthi tambahan sayuran iki, sampeyan bisa nyuda jumlah kalori ing panganan saben dina. Normalisasi keseimbangan uyah-banyu ing awak, ngilangi kabeh zat sing mbebayani lan barang liyane " uwuh ", uga paningkatan proses metabolisme nyumbang kanggo nyuda bobot awak kanthi bertahap tanpa risiko kesehatan. Lan kabeh iki kedadeyan mung amarga kasunyatan manawa mupangat zucchini yaiku konsumsi cadangan dhewe nalika ngilangi bobot. Yaiku, awak narik kalori sing ilang saka lemak awak. 500 gram produk iki saben dina, lan jumlah kalori sing bakal ditampa bisa diabaikan, sampeyan ora bakal suwe saya suwe kanthi diet zucchini kaku. Paling apik, ganti menyang panganan, ing komposisiRegane kalebu piring karo zucchini lan produk sehat liyane. Dadi, sampeyan ora bakal kakehan lan ora kakehan awak, nanging sampeyan ora bakal kelangan energi. wujud Jus saka sayuran iki apik banget minangka senjata nglawan selulit. Sawise nem wulan utawa setaun, sampeyan isih bisa nggunakake diet zucchini sing ketat: ngombe jus, nggawe salad saka sayuran, sing adhedhasar zucchini. Nanging luwih becik yen diet kurang ketat: esuk lan nalika mangan awan mangan 200 -300 gram zucchini ing bentuk apa wae, uga daging pitik utawa daging sapi sing digodhog, produk susu kurang lemak, sereal. Jus utawa salad sayur-sayuran entheng kanggo nedha bengi. Intine yaiku kanthi cara iki isi kalori sajian sing wis disajikake bakal saya suda, lan zucchini praktis ora bakal dirasakake, amarga bisa nyedhot rasa produk liyane kanthi sampurna. Iki pancen bener banget kanggo wong-wong sing ora seneng banget karo sayuran iki. Sup zucchini kanggo ngilangi bobot awak iku pilihan sing apik banget. Resep panganan iki gampang banget:
  • Menyang banyu adhem (udakara 2 l) lebokake dhadha pitik tanpa kulit. Kita dipasang geni, copot busa nganggo sendok slotted. Sawise nggodhok, copot paling sethithik, buwang bawang cilik sing dikupas, godhong teluk, sawetara kacang polong, wortel cilik cilik;
  • Nalika duduh kaldu wis umob, kulit kentang, uyah banjur lebokake geni, uculake umpluk. Sampeyan kudu masak nganti meh masak;
  • Yen pitik lan kentang wis mateng, dicampur kaldu kalor ing proporsi 1: 1 lan potong kentang sing wis setengah rampung dadi kubus gedhe. Buwang wajan;
  • Wortel nganggo cincin kriting, zucchini - ing kubus, tambah brokoli. Masak kabeh iki karo kentang 5-10 menit. Sampeyan bisa mrico sithik;
  • Tuang menyang mangkuk lan tambahake sepotong dhadha pitik. Sayur sup wis siyap!

Yen bobot awak ora ngluwihi norma, sampeyan bisa ngobati rasa sing enak lan nggawe krim krim karo keju olahan. Prinsip nyiyapake padha karo resep sadurunge, mung sampeyan bisa nambah kacang asparagus, kacang polong, jagung lan sayuran liyane.

Bedane utama yaiku nambah keju olahan ing pungkasan. Nalika larut, tliti kabeh isi nganggo blender perendaman. Banjur tambah asparagus, daging lan sawetara irisan kentang. Sanajan warna eksotik, iki dudu sup, nanging mung enak! Potong tomat lan mrico dadi irisan. Godhong apentangan. Tambah zucchini seger, diced, taburi jus lemon lan minyak zaitun. Salad iki enak banget lan sehat banget. Ngurangi bobot sing stabil bisa nyegah bobot awak sing tajem sawise nyetop panganan. Mangan zucchini kanthi seneng lan mengko bakal weruh asil sing nyata. Rasakake nyuda bobot awak!