Resep Gagah Pembuat Wafle: Kepiye Panggang Ngruwat Rapi?

Rasa wafer gulung nganggo utawa tanpa ngisi minangka salah sawijining rasa utama bocah. Nalika ibuku lagi adonan adonan lan dadi panas piranti, kita lagi cedhak lan ora sabar ngenteni, ngenteni tabung pertama siap gigitan potongan sing ditunggu-tunggu kanthi seneng. Yen sampeyan duwe wesi listrik utawa wafel biasa ing rak ing lemari sampeyan, lan sampeyan wis ilang resep suwene pirang-pirang taun, saiki wayahe ngelingake sampeyan panganan sing enak iki, sing ditresnani wong diwasa lan bocah.

Isi artikel

Resep kanggo nggawe sedotan nganggo wafel

Resep Gagah Pembuat Wafle: Kepiye Panggang Ngruwat Rapi?
  • Pukul 4 endhog nganggo gelas nganti kenthel dadi Umpluk loy. Kanggo nindakake iki, luwih becik nggunakake mixer utawa blender;
  • Tuang 200 g cair, nanging wis adhem butter menyang komposisi lan tambahkan gelas tepung. Nyampur Adonan kudu konsistensi krim sing ora nguntungke;
  • nguripake alat utawa panas karo gas, lenga ing sisih loro nganggo minyak lan adhepake siji sendok adonan, tutup loro ing sisih loro;
  • jupuk lan Gulung pancake menyang tabung.

Resep gulung sing enak garing ing wesi wafel ... Kajaba iku, margarin khusus kanggo panggang bisa dadi alternatif kanggo mentega. Nanging sampeyan uga bisa nggawe adonan adhedhasar susu. Akeh wong sing seneng.

Langkah-langkah pabrikan:
  • gilingan endhog siji karo gula ing volume siji gelas, tambahkan gelas susu lan 3-4 sendhok. l. mentega utawa marjerin sing wis dicair kanggo dipanggang;
  • tambah 1,5 gelas tepung, uyah lan aja lali bubuk bakar - 1 sdt. Lubricate ing njero alat nganggo minyak sayur banjur wiwiti sedhot. Yen sampeyan penggemar panganan cuci mulut manis sing lembut, aja nganti adonan dawa banget. Yen dadi panas banget, wafel kasebut bakal goreng banget lan renyah, nanging iki sampeyan senenge.

Resep gulung wafer kanggo wesi wafel sing dibakar bensin

Resep Gagah Pembuat Wafle: Kepiye Panggang Ngruwat Rapi?
  • ing adus banyu nyawiji butter kanthi jumlah 125 g. Sampeyan ora prelu nggawa metu supaya ora kuwat maneh. Grind endhog loro karo gula ing coli150 g nganti umpluk putih sing kenthel katon;
  • tanpa mandheg nggarap mixer, tuang mentega cair menyang komposisi kasebut. Pati kanthi jumlah 50 g lan 150 g tepung kudu alon-alon dilebokake ing campuran, lan ing pungkasan nambah 150 ml banyu anget, nanging maneh, tuangake sithik;
  • lebokake panci karo adonan ing panggonane ing endi anget udakara setengah jam. Saiki sampeyan bisa nyelehake alat ing kompor, ngenteni dadi panas, minyak ing permukaan sing dienggo nganggo lenga, lan wiwiti panggang. Nyebar 2 sendok adonan ing permukaan saben wektu. Gulungake gulungan panas.

Resep kanggo nggawe gulungan waffle kanggo wesi wafel listrik p>

Mangkene langkah-langkah pabrike:

  • Pukul telung endhog kanthi 125 g gula, tambahkan margarin cair kanthi volume 100 g;
  • ayak glepung kanthi jumlah 250 g yen perlu lan ditambahake ing komposisi utama, aduk terus nganggo whisk. Ing pungkasan nambahake paket vanillin. Bersenjata karo wesi listrik, wiwiti panggang rasa legi sing enak, ora lali ndhuk minyakhe loro kasebut. Gunakake 1 sendhok adonan saben wektu. l.

Resep gulung waffle renyah ing wesi waffle

Resep Gagah Pembuat Wafle: Kepiye Panggang Ngruwat Rapi?
  • Lebur 125 g marjerin lan aduk karo 50 ml krim;
  • Pukul papat endhog kanthi gula 310 g lan gabungke karo bahan-bahan pertama. Tuang 110 g glepung sithik, aduk terus;
  • panaskan piranti, gosok nganggo minyak, sawise iku sampeyan kudu nyelehake sak sendok adonan ing sisih ngisor sing digarap ngisor lan disebar. Tutup tutup suwene rong menit, banjur bukak lan cepet sijine sendok susu susu kental sing digodhog ing pinggir pancake panggang. Resep, jupuk garpu utawa penjepit banjur dilempitake piring.

Resep gulung renyah ing wesi wafel kanthi susu kental iki populer amarga sampeyan ora perlu masak suwene suwe: mung golek susu kental sing wis umpluk sadurunge, banjur wis kasebut. Ana resep kanggo nggawe tabung kanthi macem-macem tambalan: senggol, krim kocok, selai, kastard, lsp.

Nanging resep kanggo kerucut wafel lan wafel saka bentuk liyane karo susu kental luwih disenengi amarga ngisi ora ngetutake saka enak sing wis rampung, sing artine ora nggawe tangan sampeyan reget lan kabeh mlebu ing cangkeme tanpa jejak. Dadi coba, coba, coba wong sing dikasihi lan kanca lan mangan dhewe. Bon napsu! utama>