Paling resep-resep masak pitik ventrikel

Sawetara wong sing ngerti yen gizzards pitik bisa disiapake banget sedhep lan hearty. Ing inners, oddly cukup, ngandhut paling saka gizi lan asam kayata ascorbic, folic lan Pantothenic. Padha perlu kanggo fungsi normal ing kabeh awak, ing tartamtu, kanggo normalake saka ngambakake gastrointestinal. Mlaku nyiyapake gizzards pitik, padha kudu cetha saka film lan kuning streaks, digunakake sajian bakal menehi bitterness. Ing artikel iki kita wis diklumpukake paling apik lan ora angel kanggo nyiyapake resep-resep.

Isi artikel

Popochki pitik karo englanti saka seger sayuran

Paling resep-resep masak pitik ventrikel

Sajian iki bakal dekorasi meja lan bantuan kanggo nggawe macem-macem saka saben dinten menowo ne abang lan putih. Kanggo nggampangake proses masak, mbilas lan nyiapake ing ventrikel sakdurunge, ing wayah sore, supaya sampeyan bisa miwiti nggawe jajanan éca.

Úa:

  • Rata-rata eggplant – 5 bêsik;
  • Dill, parsley, uyah, rempah-rempah – kanggo rasa;
  • Bulgaria mrico – 3 bêsik;
  • Trikatuka – 1 gedhe;
  • Popochki pitik – 900 g;
  • Gula bubuk – 15 g;
  • Celery – 3 bêsik;
  • Papak – 2 waos;
  • Tomat – 2-3 medium Pc;
  • Lenga kanggo roasting.

Ing proses masak:

  • Sak tenane mbilas ventrikel, lan banjur ngresiki membran lan vena. Banjur nambah menyang saucepan saka ukuran cocok, surat karo banyu lan sijine ing kurang panas. Cook, aduk sok-sok lan njabut umpluk kawangun nganti wayahe saka nggodhok. Ing proses masak njupuk 2-2. 5 jam. Nalika popochki sing siap, saluran wong-wong mau saka ing banyu, kelangan lan sacoro apik chop;
  • Kalor lenga ing telusur, irisan trikatuka lan fry nganti Golden coklat. Nambah bawang kanggo ventrikel, lan saute kanggo 5 menit. Siap popochki karo bawang – sijine menyang saucepan lan tutup kanggo tetep mau anget;
  • Preheat telusur frying lenga sayur-sayuran, cut menyang ngudani mrico lan rada fry iku, banjur nambah disigar celery root.
  • Irisan cilik persagi kabeh eggplants, nambah menyang telusur. Periodik nglakoake sajian, nambah rempah-rempah kanggo rasa lan saute sayuran nganti tender.
  • Wisuh tomat, pour liwat nggodhok banyu, mbusak ing kulit lan grate. Pour tomat tempel menyang telusur kanggo popochku lan sayuran, nglakoake uga. Nambah gula wêdakakêna kanggo mbukak rasa kuwalitas saka seger tomat. Skip papak liwat masher utawa sacoro apik chop, nambah menyang telusur.
  • Nalika sayur-sayuran godhok nerangake teruse nambah menyang telusur ing ventrikel lan disigar sayuran ijo lan nglakoake. Nggawa godhok kanggo godhok, dibusak saka panas. Sajian siap.

Sayur sup karo pitik lan celery pupochke

Paling resep-resep masak pitik ventrikel

Resep liyane sing bakal bantuan sampeyan kanggo cook sedhep lan tender gizzards pitik. Ing duduh kaldu kudu dadi watara 2 liter.

Kanggo nyiyapake sayur sup sampeyan kudu:

  • Bawang lan wortel – 2 gedhe;
  • Celery – 40 g;
  • Jahe seger root – 30 g;
  • Popochki pitik – 900 g;
  • Uyah, marjoram lan mrico campuran – kanggo rasa;
  • Glepung – 40 gr.

Ing proses masak:

  • Siapke gizzards pitik ing advance dening rinsing lan njabut film. Godhok duduh kaldu saka popochku, iku bakal njupuk 2-3 jam. Masak gizzards pitik irisan lancip irisan-irisan.
  • Fry ing kurang panas glepung ing telusur tanpa nggunakake lenga.
  • Irisan kabeh sayuran lancip ngudani, saute ing telusur kapisah saka glepung.
  • Wisuh, pil lan irisan ing cilik bêsik jahe (jumlahe dibutuhake saka komponèn kanggo sajian 2 tbsp).
  • Dilute glepung karo Tuwung saka duduh kaldu lan nglakoake, supaya lumps. Nambah kabeh disigar úa ing duduh kaldu nggodhok.
  • Nambah rempah-rempah kanggo rasa, uyah sajian lan ninggalake ing kurang panas, dijamin kanggo 25-30 menit.
  • Nambah ulig jahe root.
  • Simmer ing sajian nganti rampung masak liwat. Kanggo ngawula sajian iki dianjurake karo ora nguntungke krim lan sayuran ijo.

Babagan carane pitik pupochke

Paling resep-resep masak pitik ventrikel

Liyane resep karo pitik ventrikel – ABC. Sajian iki teka kanggo kita saka pribumi Tatars, nanging iku populer ing saindhenging Federasi rusia. Ing kauntungan saka iki prasaja resep – simultaneous preparation saka loro ne abang lan putih.

Úa:

  • 1 kg saka kentang;
  • Pickled cucumbers – 2 medium;
  • Trikatuka lan wortel ukuran medium – 2 bêsik saben komponèn.
  • Tomat tempel, jamu, uyah lan rempah-rempah – kanggo rasa.
  • Pitik popochki – 1000 g;
  • Lenga kanggo roasting;
  • 4-5 endhog lan 3 Teluk godhong.

Ing proses masak:

  • Mbilas gizzard lan mbusak vena lan putih film.
  • Godhok ing saucepan kabèh trikatuka bebarengan karo ventrikel, sethitik kembang.
  • Cook ing duduh kaldu ing medium panas nganti masak meat komponen, ing wektu iku bakal njupuk bab 2 jam. Popochki mbusak, kelangan lan cut menyang kwartal utawa ngudani.
  • Nalika masak ing duduh kaldu, cook endhog dhewe, shred cucumbers lan irisan trikatuka.
  • Resik, wisuh lan fry ing kentang nganti Golden coklat.
  • Nambah menyang telusur karo ngiris bawang popochki. Ana uga sijine pickles lan tomat sauce. Sampeyan bisa nambah sethitik lombok yen sampeyan kaya pangan pedhes.
  • Nambah uyah sethithik, wangsulan: bab ingkang utama ora kanggo overdo iku, minangka sajian wis salted cucumbers. Ana banget sprinkle rempah-rempah, peppercorn lan Teluk godhong.
  • Pour menyang telusur kaca saka duduh kaldu, ninggalake kanggo godhok ing tutup kanggo 20 menit.
  • Saiki ngumpulake kita ne abang lan putih. Nggawa simpenan menyang godhok, uyah, nambah disigar diced endhog, rempah-rempah lan jamu, ninggalake ing geni kanggo 5-10 menit. Pisanan siap!
  • Babagan carane pupochke sayur-sayuran campuran karo kentang, kaloro wis siap!

Tender cutlets pitik popochku

Paling resep-resep masak pitik ventrikel

Utamané kanggo penyayang saka roti éca, kita bakal pitutur marang kowe liyane resep saka gizzards pitik. Burger iki jus, fragrant, rasa banget padha kanggo tradisional cutlets pitik utawa daging sapi. Supaya, ayo kang miwiti.

Kanggo masak brownies sampeyan kudu:

  • Trikatuka – 1 gedhe;
  • Endhog – 1-2 bêsik;
  • Roti putih – 2 irisan-irisan;
  • Popochki pitik – 900 g;
  • Uyah, rempah-rempah – kanggo rasa;
  • Susu – 150 ml.

Langkah dening langkah instruksi kanggo nyiapake:

  • Kapisah breadcrumbs saka crusts, lan rendhem ing susu. Remukan karo garpu, lan ninggalake kanggo soften kanggo 15 menit, wektu iki cukup susu digunakke menyang roti.
  • Wisuh pitik popochki, daur ulang wong-wong mau kanggo rojo pati utawa matèni ing bowl saka blender lan sacoro apik chop trikatuka.
  • Nyampur mince karo trikatuka, susu roti lan endhog. Nambah rempah-rempah, uyah lan nyampur sak tenane nganti kabeh podho massa.
  • Moisten tangan karo banyu kadhemen lan mbentuk babak patties, banjur entheng prelucrate. Muter mau ing breadcrumbs utawa glepung, ing discretion.
  • Ing telusur frying, rascality kembang lenga, fry patties nganti Golden ayu lemah ndhuwur, pour banyu utawa simpenan kanggo setengah nutupi patties, lan ninggalake ing kurang panas ing tutup kanggo 15-20 menit.
  • Nalika sajian potushitsya – lay patties ing platter. Sampurna sajian sisih kanggo porsi ne abang lan putih bakal seger utawa steamed sayuran.

Sele saka ventrikel lan pitik

Paling resep-resep masak pitik ventrikel

Ing mangsa kadhemen, awak mbutuhake sembarang meat éca ne abang lan putih sing bisa satiate awak, contone, Kawiwitan. Kita bakal bareng karo sampeyan éca resep kanggo pitik sele, lan bakal pitutur marang kowe carane kanggo cook lan mangan pitik Gladkii.

Kanggo preparation sampeyan kudu:

  • Pitik – 1 piece;
  • Wortel – 1 piece;
  • Trikatuka – 1 gedhe;
  • Gelatin 35 g;
  • Teluk rwaning lan ireng mrico – 2-3 Pc saben;
  • Pitik ventrikel – 400 g;
  • Endhog – 150 g;
  • Uyah lan jamu – kanggo rasa;
  • Potroshki – 1 PC.

Ing proses masak:

  • Njupuk ukuran tengen pot gedhe, sijine kabeh meat komponen, surat karo banyu lan sijine ing geni nganti nggodhok. Banjur, mbusak umpluk lan nambah rempah-rempah;
  • Sijine ing duduh kaldu, ngiris wortel, kabèh peeled trikatuka, ninggalake pan ing kurang panas;
  • Sawise 20-30 menit, mbusak Teluk rwaning, sajian pait. Next – cook meat nganti tender, ing wektu iku bakal njupuk 2-3 jam.
  • Sawise mburi proses masak, mbusak kabeh komponen saka meat, kelangan, mbusak meat saka balung lan cut menyang bêsik medium.
  • Kanggo meat, kita nggunakake pitik lan pitik pepati saka giblets, supaya iku ora bakal bisa kanggo beku minangka dibutuhake. Kanggo nambah generousi situs sing penting kanggo apik xaspic – gelatin ditambahaké adhedhasar babagan saka 1 liter saka duduh kaldu 15 g saka gelatin;
  • Kanggo paling pembubaran saka gelatin – pour menyang kaca saka duduh kaldu panas lan nyampur ing gelatin nganti dipun bibaraken.
  • Banjur, nambah gelatin cairan ing sisih isih saka duduh kaldu, nglakoake;
  • Sele iku meh siap. Njupuk kale utawa cacah, lay wong-wong mau meat komponen karo wortel, pour duduh kaldu;
  • Ngirim cetakan ing kulkas nganti tenan. Sampeyan bakal njaluk kurang-lemak, flavorful lan éca sele.

Resep & Cara Membuat Ayam Geprek Paling Simpel Super Pedas