Nguatake piring kuku ing omah

Kuku butuh unsur sing padha karo rambut. Sayange, dheweke luwih cenderung ora duwe perhatian luwih saka rambut. Ayo ngatasi kahanan iki! Ana akeh pilihan kanggo nguatake lan nambah kuku, amarga katon ora apik langsung narik kawigatene wong liya.

Konten artikel
  • Kepiye cara nggawe adus segara?
  • Perawatan ngresiki lan stimulasi
  • Nutrisi kuku
  • Siram sing efektif kanggo tuwuh kuku

    Nguatake piring kuku ing omah

    Baths sing paling umum yaiku digawe kanthi ancang-ancang herbal (nettle, chamomile, calendula) utawa minyak bergamot, patchouli. Saliyane jamu, siram pemanasan, sing kudu ditindakake saben minggu, bisa ningkatake tuwuh.

    lan empuk. Additif penyembuhan kalebu kembang jeruk, cedar, dupa, dandelion, ylang-ylang, sing bakal bisa ngilangi pamisahan marigold lan menehi sipat penguatan. ayu lan alus, uga kanggo nyepetake tuwuh, adus ditambah jus jeruk, minyak lemon lan wit teh pancen apik. Minyak mur bakal mbantu nambah transparan piring. Kanggo entuk luwih akeh, olesake pelembab sawise adus. Iki bakal bisa nambah efek positif. h3 id = "header-2"> Cara nggawe banyu segara ?

    Mandi nganggo yodium kanggo tuwuh kuku utawa banyu mineral nggawe piring sing ringkih lan kurang kuwat lan luwih cerah. Uyah laut lan minyak sayur uga obat sing efektif. siram kanggo ngembang kuku digawe gampang banget: sendok uyah segara dicampur ing segelas banyu anget. Sedhot minyak esensial ing uyah ora bakal lara, nanging, kosok baline, boomung luwih migunani, kudu rampung sadurunge dibubarake.

    h3 id = "header-3"> Rawatan ngresiki lan stimulasi
    Nguatake piring kuku ing omah
    < p> Mandi sabun minangka cara sing apik kanggo ningkatake tuwuhan piring. Proses iki meh padha karo sing asring ditindakake ing salon sing larang lan bergengsi, nanging ing omah, siram kanggo tuwuh kuku kaya iki nyebabake kahanan sing apik ora mung kuku, nanging uga kulit ing sakiwa tengene, kanthi ekonomi banget. p> Sampeyan mung butuh krim padusan sing alus, gelas larutan uyah sing ora konsentrasi luwih saka 1%. Nalika sabun bubar, tambahkan sendok uyah. Asile, kita nyelehake tangan ing bathi sing diasilake lan ngenteni rong puluh menit. ... Kabeh iki kudu dicampur lan ditrapake ing kuku, kari nganti 10 menit. Uga persiyapan sing gampang lan efektif - kombinasi rada digawe panas ing bath banyu, minyak (sayuran) karo jus lemon. bahan kimia sing mlebu awak kita. Sampeyan kudu nggatekake apa sing kudu ditambahake ing panganan. Biotin (vitamin H) - nguatake lan menehi kekandelan. Kasedhiya ing sereal, susu, tomat lan kacang-kacangan. Zinc penting kanggo tuwuh saka piring mesum sing sehat. Endhog ing endhog, daging, kacang buncis, lan keju hard, coklat, panganan laut. Omega-3 nglembabake, ngilangi rasa ora sehat lan ora rata. Iwak lemak sugih ing asam kaya: iwak iwak trout, salmon, sardin, uga minyak biji rami lan mustar. Paling akeh ditemokake ing keju, susu, keju, yogurt, roti, jeruk lan jamu. Kekurangan wesi nyebabake keruwetan piring kuku. Aja lali babagan sumber sing sehat: daging abang, apel, sayuran godhong. Protein nyumbang kanggo struktur kuku sing tepat. Unsur sing nguntungake iki ditemokake ing unggas, kacang-kacangan, daging lan iwak.

    Vitamin A nambah tuwuhing piring mesum. Isine apik banget ing wortel, apricot, susu, endhog, waluh, kacang-kacangan.

    Sampeyan bisa nggawe gambar sing apik ing omah. Dalan menyang kaendahan iku sederhana, sampeyan ora kudu kesed lan aja lali ngrawat penampilan sampeyan!