Langsing minyak esensial

Salah sawijining cara sing paling efektif kanggo ngilangi bobot yaiku nggunakake minyak esensial. Kerjane banget yen digabung karo diet lan olahraga. Minyak aromatik apa wae minangka agen sing kuat lan serbaguna sing menehi efek kompleks ing kabeh awak. @place_image

Fitur iki ngidini sampeyan sukses nggunakake komposisi penting kanggo ngilangi bobot lan nggayuh asil positif sing awet.

bagean id = " toc ">
Konten artikel

Kepiye cara nggunakake minyak esensial kanggo nyuda bobot awak?

Amarga, kaya sing wis dakkandhakake , minyak aromatik minangka zat tumindak kompleks, mula ana akeh cara kanggo nggunakake bobot awak mudhun :

  • pijet (kalebu anti-selulit);
  • bungkus awak;
  • penguapan ing lampu aroma;
  • baths;
  • asupan.

Kaping pisanan, sampeyan kudu ngerti: obat kasebut mung ana kanggo panggunaan eksternal, nanging uga ana sing bisa dipangan. Tilas luwih murah, bisa dituku ing apotek apa wae (sanajan, mesthine lan ing kene sampeyan kudu milih pabrike kanthi tliti).

Praktik kasebut biasane ora ditemokake ing domain umum: mung bisa ditemokake ing toko khusus utawa pesen internet Yen minyak aromatik nyatakake yen bisa dipangan, mula bakal efektif nalika ditrapake ing njaba.

Aja nyepetake kualitas

<} Ati-ati nimbang pilihan produk yen sampeyan ora mung pengin ngrasakake aroma, nanging uga entuk asil. Elingi: ora ana minyak bermutu lan murah ing wektu sing padha. Jiwa kembang "ora gampang diekstrak, iki bisnis sing larang regane angel banget, mula yen sampeyan pengin tuku ether nyata - aja pelit. Maca ulasan ing Internet, goleki panyedhiya sing apik. Produsen semono entuk reputasi kanggo awake dhewe :
  • JUST (Switzerland);
  • Vivasan (Swiss);
  • Bergland (Jerman);
  • Styx Naturcosmetic ( Austria);
  • Karl Hadek (Jerman);
  • IKAROV (Bulgaria ) lan liya-liyane.

Ester sintetis murah sing kasedhiya ing apotek mung cocog kanggo panggunaan rumah tangga: ing aromalampu, kanggo ambune sprei, kanggo gelut ngengat, lsp. Kanggo nggunakake kosmetik, lan luwih-luwih, ing njero obat kasebut ora bisa dijupuk.

Yen wis kena kulit, paling ora kena pengaruh, paling ala bisa nyebabake iritasi utawa alergi. Lan ora pantes dibahas babagan mangan.

Minyak esensial apa sing cocog kanggo ngilangi bobot?

Pilih minyak aromatik kanggo ngilangi bobot lan pulih, adhedhasar sifat-sifat kasebut

:
  • nyuda napsu - adas, kayu manis, vanili, pala, rosemary, mint, minyak basil;
  • aktivasi metabolisme - geranium, mrica ireng, jahe, kayu manis, konifer, jeruk;
  • nglawan selulit - geranium, lavender, juniper, oregano, jeruk bali, jeruk lan buah jeruk liyane, cemara, pinus;
  • ningkatake sirkulasi getih, nambah elastisitas kulit - anise, verbena, geranium, cengkeh, melati, pala;
  • ngilangi ketegangan saraf, istirahat (sing penting banget kanggo ngilangi bobot) - mawar, melati, vanila, dupa , cendana, lavender, lan liya-liyane. Yen sampeyan luwe ing wektu sing sithik utawa pengin " ngrebut emosi negatif utawa dina sing angel.
  • Titik penting: ing kasus gelembung, sampeyan ora kudu njupuk luwih saka 5-6 ambegan kanthi kapisah karo saben irung (nutup sisih liyane), yen ora bakal ngalami pusing, sirah utawa efek sing ora nyenengake liyane. campuran. > Saben dina pijet anti-selulit kanthi minyak aromatik suwene 10-14 dina - lan sampeyan bakal tuwuh ing mripat, lemu lapisan bakal dadi luwih alus, " orange orel " bakal wiwit ilang. Panganggone minyak esensial nambah efektifitas pijet lan bungkus awak, amarga ester sing gampang molah malih nembus menyang jaringan, tumindak langsung ing sel lan cairan awak. - lan banjur ditambahake ing banyu, yen ora bakal ngambang ing tetesan lan nyebabake iritasi kulit lan membran lendhut. Banyu mbantu ningkatake sirkulasi getih, metabolismeTV, ngatasi ketegangan saraf, nambah elastisitas kulit, mbusak racun lan santai wae. Wektu adus - ora luwih saka 20 menit, suhu - nganti 38 derajat. Luwih becik njupuk saben dina liyane, ganti nganggo pijet awak sing kebak. Luwih gampang, luwih enak, luwih murah lan luwih aman kanggo kesehatan yen mangan panganan sing akeh minyak wangi. Iki minangka woh-wohan jeruk, jahe, peterseli, adas, dill, kemangi, cilantro, pala lan liya-liyane. Sampeyan ora nggunakake siji, nanging sawetara minyak esensial, digabungake kanggo nggayuh efek sinergis. Contone, minyak esensial lemon kanggo nyuda bobot awak bisa dicampur karo juniper utawa jahe, geranium - karo mlathi utawa lavender, lan sapanunggalane.

    Ati-ati!

    Ora ana sebab apa minyak esensial kudu ditrapake langsung ing kulit! Sampeyan kudu dibubarake ing minyak dhasar lemak (almond, jojoba, zaitun, lsp) utawa krim.

    div class = "image"> @place_image <} Aja nggunakake aromaterapi nalika meteng! Periode nyusoni uga ora nyakup meh kabeh zat aromatik saka panggunaan (mung sawetara minyak sing cocog, kayata minyak anise, nanging iki kudu dipriksa karo dokter). Sadurunge nggunakake lenga anyar, coba tes alergi: Olesake sawetara minyak esensial sing dicampur karo minyak dasar ing sisih sikut. Yen ora ana reaksi negatif sajrone sakjam, sampeyan bisa nggunakake. Penting, minyak ambune ora mung duwe sipat sing apik, nanging sampeyan uga seneng ambune, amarga yen ngalami sensasi sing ora enak nalika nyedhot aroma , mula ora bakal ana efek positif (awak bakal ngalami stres). Umume wong seneng mambu buah jeruk (sing nerangake popularitas minyak esensial jeruk kanggo nyuda bobot), lan mawar, mlathi lan konifer. Pilih komposisi dhewe kanthi eksklusif, lan aja nganti mbantu nyuda bobot awak, nanging uga menehi swasana sing apik!