Resep-resep kanggo suckling pig kabèh ing open

Susu dianggep dadi babi, sing nguripake telung sasi lan isih nyedot ing uterus. Kewan iki banget tender lan flavorful meat sing ora bisa dibandhingake apa-apa. Appetising carcass panggang kabèh karo stuffing lan tanpa iku, lan masak ing muntahake.

Ayo kang katon ing pandhuan kanggo preparation saka perayaan jajanan sing padha njabat ing meja saka raja-raja.

Isi artikel

Suckling pig ing muntahake

Sajian iki wis quirks dhewe sing perlu nimbang kanggo nggawe saestu éca sajian karo sedhep lemah ndhuwur lan tender daging. Iku sing paling apik nggunakake birch areng sing menehi meat apik roso. Ing Umum, disiapake úa sing cukup kanggo 8 servings.

Kanggo masak sampeyan kudu njupuk babi.

  1. kanggo brine: 2,5 liter banyu, 0,5 tbsp segara uyah lan 1 tablespoon saka rempah-rempah;
  2. kanggo marinade: 4 tbsp. cukà, 2 tbsp. spoons saka uyah segara lan allspice, 1 sendok teh saka abang mrico, bawang 3 lan 2 pait mrico.

Manual preparation:

Resep-resep kanggo suckling pig kabèh ing open
  1. babi carcass bakal sak tenane sakabeheng loro njaba lan nang. Banjur, nggunakake kertas anduk, Pat garing. Kanggo siapke brine, nyampur uyah karo rempah-rempah, lan banjur dissolve dicampur ing banyu. Dadi apik kanggo proselyte meat ing kabeh pinggiran, iku perlu kanggo njupuk gedhe syringe lan disiapake kanggo cut adoh brine carcass, ilang sikil, kepala, etc.;
  2. disiapake babi dasi tightly ing kabeh pinggiran karo fishing baris. Ing kasus-kasus iku, yen ana khusus klip menyang carcass, banjur nggunakake wong-wong mau. Iku wektu kanggo tanduran babi ing ngidoni lan nyetel iku liwat geni. Saya loncat karo muter awak pitik kanggo cook roto-roto;
  3. sampeyan perlu kanggo nggawe marinade kanggo roasting, resik sayuran lan cut mau ing lancip dering. Sambungake ing sing kapisah lan nambah úa sing isih. Saiki sampeyan perlu kanggo pelumas karo marinade carcass saka kabeh pinggiran. Mbaleni prosedur iki saben 40 mins, Padha prosedur bakal bantuan kanggo njaluk ayu lan flavorful lemah ndhuwur. On rata-rata, meat bakal disiapake 4-5 jam kanggo nyoba teruse, sampeyan kudu jero puncture carcass ing sawijining thickest titik lan saka bolongan kudu diparengake cetha jus. Ngiwa kanggo njupuk babi, garnish lan ngawula.

suckling pig ing anggur marinade

Punika pitados bilih ing paling marinade kanggo daging babi anggur sing ndadekake meat jus, tender lan banget sedhep. Kanggo ngawula sajian, sampeyan kudu panas kanggo gampang garnish, kayata sayuran. Disiapake úa sing cukup kanggo bab 8 servings.

Ing resep iki suckling pig kalebu produk ngisor iki: babi ngebotake 2,5 kg saka celery, 0.5 kaca garing anggur abang, 2 tbsp. sendok saka wiji sawi, balsamic lan soy sauce, lan sayur-sayuran lan butter, 0,5 sendok teh saka lemah kayu legi, 1 sendok teh paprika lan peppercorns, uyah, nutmeg lan garing Basil.

Manual masak meat ing anggur marinade:

Resep-resep kanggo suckling pig kabèh ing open
  1. minangka kita bakal cook ing marinade, iku perlu kanggo miwiti. Ing mortir, gabungke Basil lan rempah-rempah. Apik apa kanggo mbukak aromas saka rempah-rempah digunakake. Panggonan mau ing bowl, nambah uyah lan banjur pour ing anggur lan soy sauce. Nyampur kabeh lan sawise sijine mustar, lenga lan cuka. Maneh nyampur lan ninggalake kanggo nalika kanggo nyampur bab nyata;
  2. saiki pindhah menyang ing awak, kang perlu apik wisuh lan garing, loro njaba lan nang. Banjur nggawe incisions bebarengan, nanging ora bisa ngirim disundhuk banget rumiyin. Kuwi manipulasi bakal ngidini apik promarinovatsya meat. Sak tenane lubricate carcass saka kabeh pinggiran karo disiapake marinade. Njupuk botol lan lebokake karo foil lan banjur sijine ing babi katahan sawijining wangun;
  3. njupuk sajian manggang lan panggonan ing ngisor celery lan panggonan carcass. Ninggalake iku kanggo 45 menit kanggo daging babi direndhem fragrant dicampur. Banjur, disiapake karo butter, rerumput buntut, kuping lan tumit, lan banjur, panggonan iki lebokake ing foil. Iki bakal nyegah erosi iki alus bagéan saka carcass. Preheat open kanggo 200 derajat. Sijine ing wangun lan panggangan kanggo 1,5 jam Ngawula direngga karo sayuran lan jamu.

Diiseni suckling pig karo ati

Kita propose kanggo nimbang resep asli, kang sampurna kanggo ing meja liburan. Mboten umum isi ndadekake sajian banget sedhep lan hearty. Iku bisa kanggo aplikasi mung cahya salad utawa cemilan.

Kanggo resep iki suckling pig kabèh kudu njupuk: babi ngebotake kira-kira 5 kg, 385 ml saka anggur putih lan duduh kaldu, 1 tbsp. buckwheat 2 cloves papak, 255 g saka pepati pitik lan daging sapi, saperangan saka bolam, 55 g kang pepe jamur lan lard, loro endhog, 125 ml brandy, uyah, mrico, 2,5 tbsp. butter lan 1 tbsp lenga sayur-sayuran, lan 175 g saka daging babi.

Carane cook diiseni kabèh suckling pig ing open:

Resep-resep kanggo suckling pig kabèh ing open
  1. kanggo wiwitan, carcass kudu pour nggodhok banyu, mindhah iku, lan banjur, karo obor sear. Salajengipun, iku ngirim dadi apik kanggo wisuh lan nang metu lan garing. Ing langkah sabanjure iku nglereni karo piso cetha carcass saka iga, mbusak balung, ninggalake mung ing sikil. Banjur SAMUBARANG kang angel lan nang metu karo uyah lan mrico. Kanggo cook babi kabèh, lan kudu kasebut kanthi teliti, sewn karo fishing baris, nanging ora kanggo mburi, dadi bisa kanggo isi weteng karo stuffing. Sijine ing kothong menyang wangun, rerumput ing kabeh-lorone saka brandy lan ninggalake ing kadhemen kanggo 10 h;
  2. kanggo nyiapake isi, sampeyan kudu jamur, pour saperangan saka cangkir saka nggodhok banyu lan ninggalake kanggo 25 menit banjur sijine wong ing kompor, godhok lan ngiringake ing colander. Jamur wisuh lan cut menyang bêsik. Njupuk saucepan karo ngisor nglukis, panas lenga lan fry iku buckwheat lan banjur pour ing duduh kaldu strained ngiwa liwat sawise masak jamur. Sawise nggodhok, sijine mrico lan uyah. Cook kanggo 20 menit ing kurang panas;
  3. saiki pindhah kanggo pepati kanggo bakal di resiki, kanggo mbusak kabeh keluwihan lan cut menyang irisan-irisan. Pil trikatuka karo papak lan sacoro apik chop wong-wong mau. Chop daging babi lan saute iku ing butter nganti Golden. Banjur nambah ing ati lan cook kanggo liyane 5 menit wektu daluwarsa sijine kabeh ing bowl kapisah. Ing padha lenga fry bawang nganti zolotisty, banjur sijine papak lan jamur. Cook kabeh kanggo 3 menit banjur pour 0,5 kaca saka anggur lan cook nganti wis evaporated;
  4. iku wektu kanggo pour ing duduh kaldu lan sawise nggodhok, simmer kabeh kanggo bab 6 menit liwat dhuwur panas. Nambah daging babi karo pepati lan godhok maneh. Banjur, mbusak wadhah piring lan nglilani kelangan. Kanggo pepati sijine buckwheat lan wis diantemi endhog lan sijine uyah lan mrico. Kabeh uga campuran supaya úa sing roto-roto mbagekke;
  5. saiki njupuk babi lan isi iku tightly karo disiapake stuffing lan jahitan irisan rampung. Sijine ing carcass ing wangun, lapisan sisih mudhun, pelumas karo lard lan lebokake karo foil. Panggangan ing open sampeyan arep kanggo preheat kanggo 200 derajat. Wektu masak – 1,5 jam banjur mbusak foil lan lebokake iku mung kuping, moncong lan buntut. Drench babi karo isih anggur lan cook kanggo luwih 1 h.

Kita wis ana opsi sing paling populer kanggo masak suckling pig, lan whichever resep sing milih, sajian bakal nguripake metu banget ayu lan éca.

Nggunakake resep kanggo diiseni babi, bisa eksprimen karo fillings, contone, sijine woh-wohan, prunes, sayuran ijo, sayuran, etc.

Suckling Pig Roast - How to make Lechon