Liverworts éca – sajian sampurna kanggo dina rata-rata menu lan perayaan meja

Akeh wong ora kaya ati, amarga kanggo wong-wong mau iku banget pait. Ing kasunyatan, iki prodhuk sampingan kudu bener disiapake karo kabeh kasunyatan, lan banjur sajian bakal banget sedhep lan flavorful.

Asring digawe pancakes utawa jajan karo fillings beda. Sajian iki cocok kanggo saben dinten dhaharan lan kanggo liburan. Jajanan bisa disiapake saka pepati saka pitik, daging babi lan daging sapi. Nimbang sawetara dites resep-resep.

Isi artikel

Resep saka liverworts saka pitik pepati

Yen kulawarga ora kaya pepati, nggunakake resep iki minangka nggunakake macem-macem rempah-rempah lan sauces, sampeyan bisa mbayangno iki dening-produk ing cara anyar. Pancakes kinasihan dening loro wong diwasa lan bocah-bocah. Pitik pepati dianggep dadi luwih alus, lan empu sajian bakal banget sedhep. Disiapake pangan cukup kanggo 6 servings.

Liverworts éca – sajian sampurna kanggo dina rata-rata menu lan perayaan meja

Ing resep ati pancakes kalebu komponen ing ngisor iki: 3 tablespoons saka butter, 1/2 Piala glepung, kalakon mrico, 0,5 kg saka pitik pepati, 2 tablespoons saka ora nguntungke krim, saperangan tombong saka uyah lan 2 endhog.

Langkah preparation:

  1. kanggo miwiti pitik pepati: wisuh iku, mbusak bagean bayangan lan chop nggunakake gilingan meat utawa blender. Tambah endhog lan ora nguntungke krim. Kabeh campuran, sijine uyah lan mrico, lan banjur bagian ketik glepung supaya lumps. Iku bisa kanggo nyawiji kanggo nggunakake blender, utawa halo;
  2. ing telusur frying, apik rascality lenga lan sendok giliran kanggo mbentuk pancakes. Cook ing medium panas nganti iku bakal nguripake coklat ing loro-lorone. Ngawula panas, nanging sajian kadhemen banget sedhep.

Resep saka liverworts saka daging babi pepati

Ginjel pancakes kanggo nggawa kanggo bisa kanggo snacking, kanggo ngawula ing nedha awan utawa nedha bengi, uga ing meja liburan. Kanggo nambah rasa, sampeyan bisa nggunakake macem-macem sauces, lan mangan wong-wong mau dhewe utawa cocog karo macem-macem sisih ne abang lan putih. Penting aturan – ora kaluwihen pancakes ing telusur padha bakal dadi garing.

Ing resep iki, liverworts duwe produk ngisor iki: a saperangan saka amba bawang, endhog, 3 cloves papak, 2 tbsp. ora nguntungke krim, 2,5 cm. sendok glepung, 500 g daging babi pepati, 1/4 sendhok teh soda, uyah lan mrico 80 ml butter sayur-sayuran.

Langkah preparation:

  1. yen sampeyan tuku beku dening-produk, kita page Nyebut iku ing kulkas lan banjur terus ing suhu kamar. Sawise sing, mbilas mlaku ing banyu, mbusak bagean bayangan lan film. Ing langkah sabanjure iku garing ing kertas anduk lan cut menyang irisan-irisan, kira-kira 3 cm ing diameteripun. Nggunakake gilingan utawa blender bakal chop wong-wong mau munggah. Tambah ing massa asil endhog lan nyampur uga;
  2. di resiki saka husk bawang lan papak uga chop nggunakake blender. Ing pungkasan iku kudu massa saka seragam konsistensi. Nambah krim ora nguntungke, glepung, soda, lan uyah lan mrico. Kabeh knead uga nganti homogeneity;
  3. ing telusur pour lenga lan panggonan iku ing medium panas. Kamar panedhaan sendok sijine dicampur, mbentuk pancakes ing kadohan tartamtu saka saben liyane, supaya padha ora kelet bebarengan. Cook ing loro-lorone nganti iku bakal nguripake coklat.

Resep liverworts daging sapi pepati

Pancakes saka iki dening-produk banget populer malah antarane leluhur kita. Resep ngidini kanggo nggunakake sembarang rempah-rempah, kang bakal kurban cara anyar kanggo makili ati. Saka nyawisake panganan bakal njaluk bab 25 liverworts.

Liverworts éca – sajian sampurna kanggo dina rata-rata menu lan perayaan meja

Njupuk iki úa: 0,5 kg saka daging sapi pepati, trikatuka, 3 endhog, 3 tablespoons mayonnaise, glepung, uyah, mrico lan lenga kanggo frying.

Langkah preparation:

  1. ing prodhuk sampingan saka mbusak film lan bagean rasah. Cut mau menyang acak bêsik lan tlatah karo gilingan meat utawa blender. Ing cara sing padha kita apa karo bawang. Tambah uyah lan mrico, lan endhog. Nyampur kabeh nganti gamelan. Malah sijine mayonnaise lan glepung. Asil sing arep nglukis lan caket keuangan;
  2. ing telusur panas lenga lan sendok pancakes. Cook ing loro-lorone nganti Golden coklat. Biasanipun wektu 5-7 min.

Resep saka liverworts karo semolina

Tinimbang glepung ing sajian iki sampeyan bisa nggunakake semolina, kang ndadekake lemah alus, alus lan airy. Minangka sajian sisih dianjurake kanggo ngawula sayuran, mashed kentang, pasta utawa sereal. Disiapake úa cukup kanggo 4 servings.

Kanggo iki liverworts njupuk: trikatuka, 0,5 kg saka pepati, 4 tbsp. spoons saka semolina, sing jiwit saka lemah mrico lan saperangan tombong saka uyah 100 ml lenga sayur-sayuran lan endhog.

Langkah preparation:

  1. disiapake ing ati cut menyang bêsik, lan pil lan chop trikatuka. Campuran kabeh karo gilingan utawa blender nganti gamelan. Campuran daging sapi karo endhog, semolina, uyah lan mrico. Nglakoake lan ninggalake kanggo 15 min. Sak iki wektu, cereals bakal nambah ing ukuran lan menehi massa ing konsistensi dipengini;
  2. fry pancakes ing lenga panas nganti iku bakal nguripake coklat ing loro-lorone. Sijine keuangan karo sendok dianjurake.

Resep saka liverworts karo beras

Sampeyan bisa nggunakake resep kanggo beras bakal nggawe sajian banget hearty lan éca. Sajian iki ora mbutuhake luwih garnish. Ing saos, kang bisa dadi ora nguntungke, manis lan malah pedhes. Sampeyan isih bisa cook éca salad. Disiapake úa sing cukup kanggo bab 3-4 servings.

Liverworts éca – sajian sampurna kanggo dina rata-rata menu lan perayaan meja

Njupuk produk kuwi: 0,5 kg saka pepati, endhog, 155 gram saka beras, kang kudu cook wis, trikatuka, 1 tbsp. sendok saka pati lan rempah-rempah.

Langkah preparation:

  1. siapke ati dening njabut kabeh keluwihan, lan banjur cut dheweke kanggo bêsik lan matèni dening blender. Sacoro apik chop utawa tlatah ing blender trikatuka. Sambungake disiapake karo úa beras lan sijine komponen liyane;
  2. nglakoake massa nganti gamelan, lan banjur, mbikak ing dheweke sendok menyang lenga panas, fry ing liverworts ing loro-lorone nganti iku bakal nguripake coklat. Ngawula karo sauce lan disigar jamu.

Carane cook asli jajan-liverwort?

Jajan, digawe dening pepati sing pancakes, bakal dekorasi sembarang liburan. Yen sampeyan nggunakake daging babi dening-produk, iku kudu dadi direndhem ing susu kanggo njaluk nyisihaken saka sawijining gawan bitterness. Sampeyan bisa kalebu sajian rampung macem-macem toppings sing mung nambah roso. Kurban kanggo tetep ing pedhes ono krime lapisan.

Liverwort wis disiapake saka kuwi produk: 0,5 kg saka pepati, 90 g ora nguntungke krim, 3 endhog, 355 g saka mayonnaise, 3 bawang, 0.5 St. glepung, 4 wortel, 2 cloves saka papak, rempah-rempah lan jamu.

Langkah preparation:

  1. siapke ati, mbusak film lan bagéan rasah. Rendhem ing susu lan banjur mbilas kaping pirang-pirang, ing mlaku banyu. Chop prodhuk sampingan nggunakake blender utawa gilingan. Sijine iku ing endhog, ora nguntungke krim, uyah, mrico lan glepung. Whisk kabeh karo beater kanggo njupuk kabeh podho konsistensi. Massa nduweni konsistensi bakal padha yogurt;
  2. ing telusur panas lenga lan nggunakake ladle pour antuk giliran kanggo nggawe ora banget nglukis lemah ndhuwur. Cook ing loro-lorone nganti iku bakal nguripake coklat. Ing cara sing padha, fry liyane pancakes;
  3. ati cake bakal cook karo isi, kang bakal ngresiki sayuran lan cut trikatuka menyang persagi lan wortel chop ing grater. Fry ing sayuran ing lenga sayur-sayuran nganti zolotisty. Sayuran ijo wisuh lan chop. Sambungake goreng, sayuran ijo, mayonnaise lan dipencet papak. Kabeh uga campuran supaya úa sing roto-roto mbagekke;
  4. kanggo ngumpul jajan, njupuk piring warata dipengini diameteripun. Pelumas karo butter lan sijine jajan pisanan lapisan. Sijine cream roto-roto lan panggonan liyane jajan. Baleni nganti jajan wis kawangun. Saka ndhuwur kanggo pelumas krim lan sprinkle karo disigar jamu. Sijine ing sajian kanggo 4 jam ing kulkas. Kanggo hiasan sampeyan bisa nggunakake grated nggodhok endhog.

Yen sampeyan arep kanggo cook sajian éca saka pepati, banjur nggunakake sembarang resep, wiwit kabeh presented opsi ngijini sampeyan kanggo nggawe éca liverworts. Minangka kanggo jajan, banjur eksprimen karo toppings kanggo nggawe sajian asli.

Growth of liverwort (Marchantia polymorpha)