Sinau kanggo cook babi kuping

Kuping sing disenengi prodhuk sampingan, lan iki amarga, paling kamungkinan, ing kasunyatan sing wong ora ngerti carane cook wong-wong mau. Koki profesional pratelan sing kuwi ketoke unappetizing produk, sampeyan bisa nggawe nyata culinary mahakarya.

Jeroan, sampeyan bisa bakar-bakar iku, godhok, broil iku, panggangan iku, marinate ing Umum, kanggo nindakake tindakan, amarga asil bakal unbeatable. Iku bisa kanggo diversify lugs sauce, kang digawe saka úa beda, kang ngidini kanggo njupuk anyar lan mboten umum pilihan. Nimbang sawetara prasaja lan terjangkau resep-resep.

Isi artikel

Salad saka daging babi kuping

Kanthi-produk bisa digunakake kanggo loro kadhemen lan panas lan roti lapis. Gabungke karo macem-macem sayuran lan rempah-rempah. Kabeh wis disiapake banget cepet. Ing asas, iki salad bisa dianggep kapindho sajian amarga iku banget marem.

Kanggo resep iki kanggo cook daging babi kuping kudu njupuk produk ngisor iki: 1 kuping, wortel, 3 cloves saka papak, sing jiwit saka gula, 100 ml lenga sayur-sayuran, 2 tablespoons saka cuka cider lan rempah-rempah.

Langkah dening langkah instruksi kanggo nyiapake:

Sinau kanggo cook babi kuping
  1. Kanggo miwiti seneng prodhuk sampingan a, kang kudu sakabeheng ing banyu mlaku lan resik karo piso. Isi karo kadhemen banyu lan ninggalake sewengi. Dina sabanjuré iku kudu maneh bakal sakabeheng lan dipped ing pot banyu. Cook kanggo 3 jam Ing mburi-produk kudu alus. Iku perlu kanggo kelangan mudhun;
  2. Siap bakal cut menyang lancip ngudani. Njupuk saucepan, pour lenga lan cuka, banjur nggawa ing marinade menyang godhok. Wortel wisuh, pil lan chop iku ing korea grater. Sijine iku ing saucepan karo marinade, lan ngirim bêsik dening-produk, nambah rempah-rempah lan nyampur kabeh uga. Sawise re-nggodhok, cook kanggo 2 min. lan banjur mbusak pot saka kompor. Nalika kabeh wis digawe adhem, mbusak úa karo sendok slotted lan panggonan mau ing piring. Sajian siap kanggo ngawula, sampeyan bisa garnish karo disigar jamu.

Garang babi kuping

Dina iki ing toko sampeyan bisa tuku macem-macem ne abang lan putih lan cemilan, antarane kang sampeyan bisa nemokake garang kuping. Iki cemilan bisa ngemot macem-macem bahan kimia sing mbebayani kanggo awak, supaya iku paling apik kanggo mangerteni carane cook ing ngarep.

Úa perlu kanggo cemilan iki: 2 lug, lukavytsia, 3 cloves saka papak, star anise, sawetara peppercorns, 3 stalks saka dill karo umbrellas, Laurel, 100 ml saka soy sauce, uyah lan banyu.

Langkah dening langkah instruksi kanggo nyiapake:

  1. Nggabungake ing preparation saka dening-produk saka kang sampeyan arep kanggo mbusak keluwihan lemak lan kasebut kanthi teliti, mindhah karo piso. Yen sampeyan duwe damen, sawijining mesthi gundhul. Sak tenane mbilas wong-wong mau ing banyu lan sijine ing pot banyu. Sawise cairan wiwit godhok, nambah rempah-rempah, kabèh peeled trikatuka, dill, soy sauce lan ulig papak. Saiki ayo kang nemokake metu carane akeh sing kudu cook babi kuping. Dadi saka perawatan panas 1 h. iku Apike kanggo nyoba ing duduh kaldu, mungkin sing sethitik uyah, banjur dadi manawa kanggo nambah iku. Sawise wektu geni mati, nanging ora narik jeroan, amarga iku perlu kanggo kelangan tengen ing duduh kaldu;
  2. Ing panggangan mbangun geni lan nyiapake areng. Ing ngisor kang ora ngerokok panggonan ing foil lan cilik bêsik saka cabang saka wit Apel sing bisa diganti karo alder kripik. Njupuk grille greased lan sijine dheweke rampung produk. Nutup kang ora ngerokok lan cook ing areng kanggo setengah jam. Sawise wektu cut iku ing cilik ngudani lan bisa dipangan.

Babi kuping kanggo bir

Ing akeh bar bir wis dadi cemilan saka kuping. Dina iki ana akeh macem-macem cara masak iku ing ngarep. Coba salah siji resep. Disiapake úa cukup kanggo 4 servings.

Resep iki kalebu produk ngisor iki: 4 eyelet, 3 tbsp ketchup, 2 tbsp soy sauce lan sayur-sayuran lenga, sawetara sprigs saka greenery, saperangan saka Teluk godhong, 4 kacang allspice lan jiwit saka abang mrico.

Langkah dening langkah instruksi kanggo nyiapake:

Sinau kanggo cook babi kuping
  1. Bakal pour banyu kadhemen lan ninggalake kanggo sawetara jam. Sawise wektu cairan saluran lan dening-produk, resik karo piso. Banjur ngirim wong-wong mau ing saucepan, surat karo banyu supaya sing dijamin wong-wong mau lan sijine ing kompor. Sawise nggodhok, nambah Laurel, mrico lan simmer kanggo 20 menit, Jeroan, mbusak, kelangan lan cut menyang ngudani;
  2. Siapke sauce, kang nyampur ketchup, 2 jinis mrico lan soy sauce. Ing asil massa, nambah kanggo bakal rampung, kabeh nyampur sarta lan ninggalake kanggo 10 min. Ing telusur panas lenga lan sijine ana isi bowl. Cook ing medium panas kanggo 15 menit, aduk sok-sok. Nyebar ing kertas anduk kanggo mbusak lenga keluwihan. Ngawula karo disigar sayuran ijo.

Pickled babi kuping

Iki cemilan bisa dipangan piyambak, lan bisa digunakake ing roti lapis lan liyane ne abang lan putih. Wong-wong kaya kanggo gabungke karo bir. Sampeyan bisa nggunakake loro panas lan kadhemen marinade, kita nimbang pilihan liyane.

Sampeyan kudu njupuk produk ngisor iki: eyelet, 50 ml saka lenga zaitun, 0.5 h sendok saka Apple cider cukà, gula lan rempah-rempah. Sampeyan bisa nggunakake macem-macem jinis mrico, paprika, thyme, Basil lan sapiturute. Jumlah saka rempah-rempah ora iku dening mripat, nanging tetep wonten ing pikiran sing liyane, tastier bakal dadi wiwitan.

Langkah dening langkah instruksi kanggo nyiapake:

  1. Minangka tansah, sampeyan kudu miwiti karo dening-produk kang perlu kanggo ngresiki, singe lan sak tenane wisuh. Sijine ing saucepan, surat karo banyu lan nambah Laurel. Saiki ayo kang nemokake metu carane akeh sing kudu cook prodhuk. Kanggo resep iki dadi panas perawatan punika 1,5 h. Sawise iki, mbusak dening-produk, kelangan iku kanggo saperangan jam lan cut menyang persagi utawa ngudani;
  2. Saiki pindhah menyang ing marinade, kang nyambung liyane saka úa lan kabeh campuran uga. Ninggalake kanggo 10 menit Sawise sing, njupuk paket normal, nanging priksa manawa iku wis ora ana bolongan. Ngirim ing kuping lan pickles. Cedhak pinggiran lan nglakoake uga kanggo saperangan saka menit. Ninggalake kanggo 30 menit lan nyampur maneh. Mbaleni prosedur 3-4 kaping. Sing kabeh, pangan siap.

Resep daging babi kuping ing korea

Masakan korea wis bentenaken dening nggunakake nomer akeh saka rempah-rempah, ing antarane kang paling populer mrico. Iki cemilan dianggep halal, supaya iku aman bisa mangan ing diet. Kuwi nambani bisa dipangan kanggo nedha awan utawa nedha bengi, lan ngawula ing perayaan meja.

Kanggo cook babi kuping, sampeyan perlu kanggo njupuk produk ngisor iki: 1 kg saka kuping, abang mrico, katumbah, cloves, trikatuka gedhe, 3 wortel, sawetara peppercorns, pargolovsky saka papak, saperangan Teluk godhong, 0.5 St. lenga sayur-sayuran, cukà 9% kanggo rasa, lan 1 sendok teh saka soy sauce.

Langkah dening langkah instruksi kanggo nyiapake:

Sinau kanggo cook babi kuping
  1. Tuku kuping mlaku mindhah, wisuh, lan banjur, cook ing kurang panas ing salted banyu kanggo saperangan jam. Ing mburi masak nambah rempah-rempah kanggo nambah rasa saka prodhuk sampingan. Nyopot saka telusur, kelangan lan cut menyang lancip ngudani;
  2. Ing bowl sijine jeroan, nambah gula, yeh cuka lan rempah-rempah. Kabeh apik nglakoake supaya gula iki dipun bibaraken. Cut peeled sayuran: trikatuka – setengah dering, lan wortel ing korea grater. Ing telusur panas lenga lan sijine ana sayuran, uga minangka bahan utama. Fry ing dhuwur panas kanggo menit. Sijine ing bowl lan banjur nambah menyang salad ing korea rempah-rempah, uyah lan disigar papak. Ninggalake ing kulkas kanggo sawetara jam lan sampeyan bisa nggawa menyang meja.

Iku ora kabeh resep-resep, kang sampeyan bisa nggunakake babi kuping. Padha nggawe éca pisanan lan kaloro kursus, lan liyane. Aja manawa kanggo nyoba iki cemilan lan dhaharan, minangka iku nyata masterpiece.

BANYAK JADI KRBN ( BERBURU BABI HUTAN PORBISUMBAR)