Kepiye cara ngilangi bobot kanthi panganan sing gampang tanpa kesehatan?

Keuntungan saiki gedhe banget minangka salah sawijining masalah utama ing saindenging jagad. Iki amarga kasunyatan manawa masarakat mangan panganan sampah, lan yen nyoba mangan panganan sing sehat, bisa uga salah.

Alasan liyane sing kabotan yaiku kurang saka kegiyatan fisik sing minimal. Artikel kita ngajak sampeyan sinau babagan diet penurunan berat badan sing gampang lan cara kerjane.
Konten artikel

Cara endi sing efektif?

Ana rong cara kanggo ngilangi bobot:

  1. gunakake obat lan suplemen panganan. Ing kasus iki, sampeyan kudu ngati-ati banget lan sadurunge miwiti obat, priksa karo dokter. Kerugian liyane saka metode iki yaiku biaya aditif sing cukup signifikan. Obat sing diimpor lan suplemen panganan larang regane akeh, lan analog sing murah ora bakal menehi asil sing positif;
  2. mulane akeh wong mutusake diet lan nutrisi sing tepat. Amarga cara iki luwih larang lan kurang mbebayani. Kajaba iku, diet nawakake kanthi cepet lan cepet pamitan bobot awak sing berlebihan.
  3. >
  4. Aturan penurunan bobot

    Kanggo nyingkirake saka kilogram ekstra, sampeyan kudu netepi rekomendasi tartamtu:

    Kepiye cara ngilangi bobot kanthi panganan sing gampang tanpa kesehatan?
    1. bener asupan panganan. Panganan kudu dikonsumsi paling ora kaping 3-4 saben dina ing bagean cilik. Gunakake sajian cilik supaya ora dilebokake ing sajroning 250-300 g panganan;
    2. dietung Kalori. Kanggo nindakake iki, sampeyan bisa ngubungi ahli nutrisi kanggo nemtokake jumlah kalori sing njupuk karakteristik awak, utawa kanggo ngetung dhewe. Saiki, formula ngetang sing dirancang khusus bisa ditemokake ing domain publik ing Internet lan gampang digunakake. Gawe diet gumantung karo regane sing dipikolehi. Kanggo nindakake iki, gunakake tabel kalori panganan sing ana;
    3. panganan. Panganan sing beda kudu dipangan ing wayah tartamtu saben dina. Panganan sing akeh karbohidrat kompleks iku cocog kanggo sarapan. Kanggo nedha bengi, luwih becik mangan sayuran, iwak, kefir, keju lan produk susu fermentasi liyane;
    4. ngonsumsi banyu sing dibutuhake. Awak manungsa yaiku 80% banyu. Mula, disaranake ngombe akeh cairan supaya bisa mlaku kanthi bener. Dokter nyaranake ngombe paling ora 1,5-2 liter saben dina. Jumlah teh, kopi ora kalebu ing pakewuh sing wis ditemtokake. Yen bobote wongluwih saka norma sing wis ditemtokake utawa dheweke nindakake tenaga fisik abot, mula jumlah cairan kasebut kudu ditambah nganti 3-4 liter. Uga, jumlahe banyu gumantung karo faktor iklim, suhu hawa sing luwih dhuwur, kebutuhan awak saya diserap;
    5. kegiatan fisik. Kanggo fungsi normal awak manungsa, tingkat metabolisme normal, perlu kegiatan fisik. Yen ora ana wektu lan dana tambahan kanggo ngunjungi fasilitas olahraga, mula cukup kanggo olahraga ing wayah esuk, lan mlaku paling ora 5 km saben dina. Kanthi panganan sing gampang banget lan malah kegiyatan fisik sing sithik, sampeyan bisa nggawe awak normal maneh kanthi cepet;
    6. turu uga duwe peran penting. Rata-rata suwene 8 jam, kanthi jumlah ora cukup, kakebalane wong mudhun.

    Aturan kanggo diet sing gampang

    Dina iki ana atusan panganan bobot bobot sederhana sing ngidini sampeyan ngilangi pirang-pirang kilogram sajrone seminggu.

    Produk sing didhasarake kudu duwe sifat kaya ing ngisor iki:
  5. kasedhiyan . Iki tegese kemungkinan tuku produk kanggo menu iki ing toko apa wae. Panganan kanggo panganan cukup populer, mung cara diproses lan bobote bagean ganti;
  6. sensitivitas awak . Wong kasebut ora duwe reaksi alergi marang panganan sing dipangan sajrone diet. Bakal luwih angel nemplekake yen bahane njijiki utawa ora dikarepake;
  7. masak kudu cepet. Pilih panganan sing kabeh bahan disiyapake tanpa akeh gaweyan, wektu lan gaweyan.

Prinsip penting panganan sing ringkes

Miturut wong sing wis nyoba efektifitas panganan sing ringkes, gumantung saka bobot wiwitan, sampeyan bisa ngilangi paling ora 4 kilogram sajrone seminggu.

Panganan paling gampang kudu didhasarake prinsip tartamtu.

Kepiye cara ngilangi bobot kanthi panganan sing gampang tanpa kesehatan?
  1. Diet ora bisa mbantah dasar-dasar nutrisi sing tepat, penurunan bobot kudu alami;
  2. Kudu ngetung kalori panganan sing tetep. Rata-rata, norma kasebut ora luwih saka 1600 kcal saben dina;
  3. Diet kudu ngemot serat, sing ngresiki awak kanthi racun kanthi sampurna;
  4. Mesthi ana luwih akeh panganan, nanging bagean ora bisa ngluwihi 200 d. Prinsip iki bakal mbantu awak mbentuk maneh dadi mode pembakaran lemak lan sekaligus ora kakehan beban;
  5. Disaranake banget supaya ora mangan. Iki bisa nyebabake keruwetan ing kahanan weteng lan mengaruhi kulit kanthi negatif;
  6. Menu kudu ngemot woh-wohan lan sayuran, iki bakal mbantu jenuh awak kanthi vitamin lan zat-zat liyane sing migunani;
  7. Aturan penting liyane yaiku mangan alon. Siji njupuk kudu njupukь paling ora 20 menit.

Kanggo ngatasi rasa luwe, disaranake ngombe segelas banyu sadurunge mangan. Sampeyan bisa mangan panganan pungkasan paling ora 4 jam sadurunge turu, nanging ora kliwat jam 6 sore.

Menu conto panganan sederhana

Disaranake sampeyan kudu ngerti versi klasik nyuda bobot, bisa dijupuk kanthi dhasar, nggawe pola mangan.

Menu pertama.
  • Sarapan: oatmeal, apel lan kopi;
  • Nedha awan: sup sayur-sayuran, 200 g iwak lan wortel rebusan jumlah sing padha;
  • Snack sore: 1 ana woh-wohan lan gelas kompote;
  • Nedha bengi: sayuran nggodhok, segelas kefir, jeruk.

Sawise iku, mung diidini mung banyu. Asil sing paling apik bakal digayuh yen turu cukup. Uga, kaya sing diyakini dening dokter, diet sajrone seminggu dianggep minangka pencegahan sing apik kanggo macem-macem penyakit.

Menu nomer loro.

Kepiye cara ngilangi bobot kanthi panganan sing gampang tanpa kesehatan?
  • Sarapan: oatmeal, siji apel tanpa gula, salad buah, dibumbuhake krim asem utawa yoghurt sing asem rendah, teh sing dicampuri karo chamomile utawa mint, lan keju pondhok sing kurang lemak karo buah;
  • Nedha awan: Kursus pertama yaiku sup sing digawe saka sayuran, sup iwak saka iwak sing kurang lemak, duduh kaldu pitik. Panganan nomer loro yaiku iwak kukus, utawa daging sing wis digodhog. Piring: sayuran rebus lan rebus, rebus sayuran;
  • Snack sore: woh-wohan, jus alami utawa kompot;
  • Nedha bengi: salad sayuran, sampeyan bisa nggunakake minyak zaitun utawa jus lemon minangka klamben. Kefir, keju pondok-lemu lan woh-wohan jeruk.

Ngelingi menu sing diusulake, sawise sawetara wektu, sampeyan bakal bisa mandhiri nemtokake pinten panganan sing dibutuhake kanggo urip normal tanpa nambah bobote ...

utama>