Cara nambah massa otot: tips kanggo wanita ceking

Kayane umume umume manungsa sing terus-terusan golek cara sing efektif kanggo nyuda bobot. Adoh! Cacahe bocah wadon ceking nggoleki cara kanggo nambah massa otot lan menehi tokoh sudut bunder sing nyenengake.

Kepiye cara nambah otot kanthi cepet: rekomendasi dhasar Cara nambah massa otot: tips kanggo wanita ceking

Yen tipis ora dipicu dening penyakit, mula masalahe ana ing metabolisme sing nyepetake. Awak ora duwe wektu kanggo nambah cadangan unsur-unsur sing dibutuhake kanggo ngaktifake tuwuhing massa otot.

Mula, kudu dirangsang nggunakake pendekatan terintegrasi: nutrisi sing tepat lan kegiatan fisik. Petunjuk utama kanggo ngrampungake masalah, kepiye nambah massa otot ing awak, panganan sing dirancang kanthi apik. Panganan kudu 6-8 kali dina kanthi interval biasa. Sampeyan kudu nyiyapake panganan sing paling kalori. Disaranake ngonsumsi udakara 5.000 kcal saben dina. kapisah saka karbohidrat. Sampeyan kudu mangan sakjam sadurunge olahraga supaya awak duwe cukup energi kanggo nindakake. Pangan sing nambah massa otot kudu kalsium lan karbohidrat kompleks sing akeh. Produk tepung, permen lan kentang ngidini sampeyan nambah lemak, amarga ngemot karbohidrat sing gampang. Nalika nggawe otot, sampeyan kudu nggatekake produk susu, daging tanpa lemak, sayuran lan woh-wohan. Olahraga lara serat jaringan, mula kudu pulih. Proses regenerasi mbutuhake wektu udakara 48 jam. Ing wektu iki, tuwuh otot. Mula, regimen latihan sing optimal yaiku sawise 2-3 dina. Disaranake supaya tundhuk marang regimen lan turu paling ora 8 jam saben dina. Mangkene, otot tuwuh kanthi efektif sawise nguatake impen. Modeling awak sing cepet ora mungkin, dinamika positif bakal katon sawise sawetara minggu. Mula, sabar kanggo asil pungkasan. Sajrone kegiatan fisik, asam laktat diproduksi. Kanggo nyopot, disaranake nggunakake cairan udakara 2 liter saben dina. Luwih becik yen banyu biasa.
Cara nambah massa otot: tips kanggo wanita ceking

Latihan kekuatan kudu diwiwiti sawise pre-warming up. Nari utawa Pilates cocog kanggo iki. Anget kudu mbutuhake wektu 30-40 menit.

Nalika digunakake ing mesin, nambah bobot kudu bertahap. Luwih becik olahraga nganggo pengawasan saka pelatih, sing bakal nulungi sampeyan kanthi cepet ngerti babagan momotan apa sing migunani kanggo saben kelompok otot, carane napas kanthi bener sajrone olahraga.Koktail anyar, persiyapan khusus kanggo nambah massa otot. Nanging, yen sampeyan ora pengin ngonsumsi protein, sampeyan bisa ngganti persiyapane kanthi rong pisang. ing praktik, saran babagan cara nambah bobot kanthi bener, sing digunakake binaraga kanggo latihan. Babak garis saka tokoh lan relief sing diucapake pancen beda-beda konsep. Kanggo bocah wadon sing ngupayakake harmoni, panelitian rinci babagan relief ora dibutuhake.

Kepiye wanita bisa nambah massa otot: program olahraga .

Contone, Senen, Rebo lan Jumuah dikatutake kanggo kelas, wektu liyane awak istirahat saka stres :
  • Dina 1 - pasang punggung, dodo lan trisep: deadlift, press dumbbell nggunakake bench incline, narik blok vertikal menyang dada, penet bar kanthi genggeman sempit;
  • Dina 2 utamane migunani kanggo bocah-bocah wadon sing golek cara kanggo nambah massa otot gluteal, lan volume sikil: squats kanthi bobot ing pundhak, penet sikil lan lunges kanthi barbel ing simulator, mlengkungake sikil ing posisi goroh, ngangkat driji sikil ing simulator;
  • Dina 3 - latihan otot-otot sabuk lengen -Shoulders: ngangkat bar menyang bisep, pencet bar kanthi genggeman sempit, lungguh pencet dumbbells, tarik menyang dagu bar.
  • Cara nambah massa otot: tips kanggo wanita ceking

    Program kasebut, cara nambah massa otot klompok sikil lan gluteus, uga otot liyane, nyedhiyakake 6-12 repetisi kanthi pendekatan kanggo saben olahraga 3-4 kali.

    p > Bobot mbukak sing bener kudu dipilih. Yen nindakake olahraga kaping 6, wanita ngerti yen sabanjure bakal angel banget, bobote kudu dikurangi. Yen sampeyan nindakake luwih saka 12 latihan bobot awak kanthi gampang, mesthine kudu nambah. Nalika ngunjungi pusat kebugaran, elinga yen tuwuh otot sing efektif bisa ditindakake kanthi olahraga kanthi gratis bobote Asil positif yen mung nggunakake simulator iku minimal.