Cara milih karpet kanggo omah sampeyan?

Bubar, tembok omah Khrushchev biasa dihiasi ing karpet ing endi wae, banjur suwe-suwe pindhah menyang jubin. Dina iki, dekorasi lantai iki mung bisa ditemokake ing omah saka pamilik tuwa, lan pamilik properti modern kanthi semangat milih karpet kanggo omah.

Bahan iki nduweni basis lan tumpukan sing kandhel, sing nyedhiyakake sifat isolasi termal sing apik banget. Kajaba iku, karpet apik, praktis, ramah lingkungan lan gampang diresiki.
Kaping pisanan, sampeyan kudu fokus karo karakteristik teknis, yaiku:
  • kapadhetan lapisan;
  • dhuwur tumpukan;
  • warna (ing kene kita ngomong babagan metode pewarna);
  • komposisi utas.

Ing ngisor iki kita bakal mriksa saben poin kasebut kanthi tliti.

pilihan karpet miturut jinis materi

Cara milih karpet kanggo omah sampeyan?
<} Akeh jinis karpet kanthi visual angel dibedakake saka siji liyane, nanging panutup lantai iki bisa beda landasan, jinis lan dhuwure tumpukan, operasional ciri lan jinis benang. Kanggo ngerti karakteristik kinerja, kudu ngrujuk ing klasifikasi umum Eropa, sing menehi kabeh tutup lantai kanthi ikon piktogram sing nuduhake kelas kasebut. Contone, kebiasaan kanggo menehi tandha papan dununge kanthi ikon " house ", uga nomer " 2 ".
Kajaba iku, daya tahan jubin dianggep. Indikator iki uga ditandhani karo nomer lan ikon "wong cilik", sing gumantung saka resistensi kanggo pengaruh, bisa saka siji nganti papat. Yen luwih akeh wong sing dituduhake, bakal luwih akeh kanvas sing bisa tahan. Karpet endi sing paling apik kanggo omah sing 1-2 wong urip? Ing kasus iki, luwih becik sampeyan mandhegake jangkoan kanthi angka " 23 ", nanging materi sing ditandhani "31 " cocog kanggo omah, ing ing dununge 3 wong. Yen milih " sandhangan " kanggo jenis kelamin sampeyan, wenehi kualitas serat, sing bisa alami utawa gawean. Serat alami digawe saka wol, sutra, katun, rami, jut, sisal, klapa, lan liya-liyane. Antarane bahan gawean, bahan baku mineral, tanduran lan bahan sintetis nyebar. Nanging, yen sampeyan nggoleki karpet murah kanggo omah sampeyan, opsi iki ora bakal cocog karo sampeyan. Rega kasebut tetep regane regane dhuwur, lan sanajan kasunyatane produk kasebut rusak kanthi cepet. Karpet sintetis beda karo bahan alami, karakteristik teknis sing menehi kekuatan lan daya tahan. Contone, produk sing digawe saka poliamida bisa nahan tumpukan kanthi apik, ora sirna ing srengenge langsung lan tetep alus. Kehidupan layanan materi kasebut yaiku 15 taun. Sajrone proses produksi, dheweke bakal ditrapake perawatan khusus sing nambah resistensi nyandhang produk. Nalika katon lan alus, ora bisa dibedakake karo mitra wol. Produk paling populer digawe saka poliester lan akrilik. Karpet kaya ngono paling suwe 8 taun lan ora bakal ilang sinaran sintetis lan tekstur sing atos. Kajaba iku, ing antarane jubin kategori kategori rega paling murah iki, yaiku pimpinan sing ora dibantah. /div>

Dina iki didol sampeyan bisa nemokake karpet kanthi tumpukan sing dhuwur lan dawa, kandel, tunggal lan multi-level. Produk siji-tingkat duwe daur ulang sing dawane dawane padha. Karpet berkualitas tinggi saka jinis iki nduweni tumpukan sing padhet lan katon apik banget, saupama kabeh puteran padha dawane padha.

Nalika ngasilake kanvas multi-level, bisa nggawe pola telung dimensi. Asile, ana luwih akeh kesempatan kanggo milih, ing babagan struktur uga ing macem-macem warna lan ornamen. Tumpukan keriting asli duwe karpet "scroll" , lan tampilan mewah lan mewah iku khas kanggo produk kanthi tumpukan gunting. Yen pola sing dicithak ditrapake ing kanvas kaya ngono, mula sampeyan bisa tuku produk kanthi kinerja sing apik banget lan kemampuan kanggo nutupi jejak rereget. Coverings with a intersect cut loop digawe adhedhasar teknologi paling tuwa, sing bisa nggawe karpet kanthi tangan. Karpet sing nutupi "frieze" - benang bengkong sing diproses kanthi termal. "saxony" benang sing ngidini sampeyan entuk bulu kanthi posisi vertikal sing tegak. Nalika milih karpet, sampeyan kudu fokus ora mung karo kualitas tumpukan, nanging uga kanggo bahan dhasar. Dhasar karpet bisa digawe saka rasane gawean, goni, karet, busa, lsp.

Pilihan karpet kanggo nggawe lan dicelup

Cara pabrik uga bakal mbantu keputusan sing tepat lan bakal ngidini sampeyan tuku produk sing berkualitas tinggi.

"image"> Cara milih karpet kanggo omah sampeyan?

Cara peninju jarum digunakake ing kasus yen sampeyan pengin menehi produk tambahan, kayata, nambah resistensi nyandhang. Minangka aturan, karpet kaya ngono digunakake kanggo nutupi jubin teater, kafe, restoran, kantor, lsp. Yen tumpukan dicet mung ing ndhuwur, sampeyan ora bisa ngarep-arep supaya gambar kasebut tetep suwe bakal suwe warna.

Mung produk sing dicet tumpukan kasebut bisa njaga tampilan sing dawa banget. Mula, nalika milih karpet, sampeyan ora kudu menehi perhatian marang palet warna, nanging uga cara pewarnaan tumpukan kasebut. nanging uga bakal nglegakake panjaluk sampeyan babagan kualitase! utama>