Kepiye carane narik dhuwit lan nasib sampeyan dhewe?

Sapa sing ora pengin urip kanthi seneng lan ora peduli, nglangi akeh, bebas pindhah ing endi wae, tuku apa wae sing dikarepake? Bener - kabeh wong. Nanging, ora kabeh wong sukses ing perkara iki. Amarga iku ana sawetara sebab, supaya bisa ngrampungake urip kita dadi luwih apik.

Alasan sing paling dhasar yaiku pikirane negatif lan sikap sing salah. Kekuwatan pikiran ora mangu-mangu maneh dening para ilmuwan utawa masarakat biasa. Tumindak kasebut wis bisa dibuktekake manawa ana gandhengane karo wong sing ngasilake pikirane (contone, kanggo ngatasi penyakit serius), lan ana hubungane karo jagad (ana akeh conto babagan carane wong nggayuh tujuane, sadurunge nate ngarahake pikirane ing kana). Dina iki kita bakal nemokake cara nggunakake kekuwatan pikirane kanggo narik dhuwit lan muga-muga sukses.
"> Ngganti sikap
  • Kepiye cara nambani dhuwit kanthi bener
  • Dompet endi sing narik dhuwit ing Feng Shui
  • Kepiye cara narik dhuwit menyang omah
  • Ngganti sikap

    Kepiye carane narik dhuwit lan nasib sampeyan dhewe?

    Kaping pisanan, sampeyan kudu ngembangake sikap sing bener tumrap dhuwit. Iki dudu tugas sing gampang, butuh sabar lan usaha kanggo ngrampungake, nanging game iki cocog karo lilin.

    Kasunyatane yaiku ing level sing alus, dhuwit minangka energi sing bisa lan kudu dikendhaleni. Coba rasakake lan sadhar. Pertama, sampeyan kudu sinau ngormati bahan iki ing kabeh manifestasine: sanajan koin paling cilik. Nanging iki ora ateges sampeyan kudu nggawe kultus. Cukup ati-ati kanthi ati-ati. Kapindho, sampeyan ora kudu ngeculake, simpen suwe. Luwih becik sampeyan sengaja ngarahake aliran sing sampeyan pikirake, nanging ora mbuwang-mbuwang. Katelu, dhuwit sing wis duweni kanthi seneng. lan sambat amarga ora ana dana, aja nganti ana gunane. Luwih becik nyoba luwih asring ing papan sing bisa ditemokake karo wong sugih, kayata ing gym, ing kolam renang. Kenalan karo dheweke bakal menehi paling ora pengalaman anyar. Coba priksa luwih becik polah wong sugih, apa sing diajak. Apa cara mikir lan polahe beda karo sampeyan? Apa sampeyan ngerti sebabe? Dheweke ngerti persis apa sing dikepengini lan kanthi tujuan bisa nggayuh target. Tumindak kanthi cara sing padha. Aja wedi mbuwang-mbuwang dhuwit kanggo apa sing pancene pengin ditindakake. >
    1. ngetung pinten dhuwit sing sampeyan butuhake kanggo urusan sing paling penting lan urip sing kepenak sajrone wulan, elinga jumlahe, utawa luwih becik tulisake ing notebook;
    2. mikir babagan nyenengakenalika sampeyan seneng nglampahi dhuwit kanggo apa sing dibutuhake;
    3. nggambarake jumlah sing dibutuhake kanthi rinci, menehi tagihan sing dikarepake, ora mbedhakake saka endi;
    4. tumindak manteb kayane sampeyan ngerti manawa jumlah sing pas bakal ditrapake tepat waktu;
    5. yen sampeyan pengin nglumpukake jumlah tartamtu, jelasna tujuane, nanging aja nganti nanggung kacilakan sing ora kaduga.
    < p> Yen begja dudu babagan dhuwit, bayangake apa sing sampeyan pikirake minangka begja: tujuan utama, perasaan lan emosi sing bakal sampeyan alami nalika nggayuh. dhuwit lan bejo. Dheweke ana gandhengane karo papan sing kudu dituju energi iki.

    Dompet endi sing narik dhuwit miturut Feng Shui

    Kepiye carane narik dhuwit lan nasib sampeyan dhewe?

    Sisih ritual urip ditliti kanthi apik dening wong Tionghoa lan menehi pengalaman mulang nalika mulang babagan Feng Shui. Miturut dheweke, gegayutan karo "house for money" kabeh sing penting: ukuran, bahan, warna, pengerjaan, isine.

    Tagihan sing dilebokake bebas ing bentuk sing lempeng - iki penting. Malah ukuran sentimeter dinegosiasikake - ora kurang saka 17,6 cm, nanging luwih akeh luwih apik. Lan salah sawijining kanthong njaba utawa iga yaiku saka telu nganti limang sentimeter. Yen saiki sampeyan kakehan, tuku dompet suede utawa kain, nanging ora digawe saka bahan gawean - polietilen, plastik, lan liya-liyane. Elinga yen jahitan apik, jahitan ora bakal geser, lan utas ora tetep. Dipercaya manawa kanthi tuku dompet, sampeyan wis nyiyapake dhasar kanggo kesejahteraan mbesuk. Mula, gunakake kanthi maksimal sing sampeyan bisa tuku, nanging ing wektu sing padha penting sampeyan seneng banget karo perkara kasebut. Feng Shui duwe akeh rekomendasi babagan warna dompet sing narik dhuwit sing luwih apik. Luwih becik milih warna sing cocog karo unsur sing sampeyan pasangkan tanggal lair. Dadi, unsur-unsur Bumi bakal nggawa akeh dompet warna kuning, emas, krem ​​cahya; unsur Logam - perak, abu-abu, putih; unsur Kayu - ijo, coklat, unsur Banyu - ireng, lilac; unsur-unsur Fire minangka nada abang sing padhang. Ana uga warna universal. Dadi, abang cocog kanggo tandha apa wae, minangka simbol kekayaan lan kekayaan, sing paling kuat kanggo ngaktifake energi moneter. Nalika biru lan warna-warna kasebut bisa mateni energi moneter. Tagihan ing dompet kudu ditata miturut regane, kanthi urutan munggah, kanthi pasuryan ing arah siji. Mata uang sing beda kudu disimpen ing macem-macem kantor. Kanggo nambah daya tarik energi moneter, sampeyan kudu nyelehake jimat kasebut. Iki bisa uga koin Tiongkok sing diikat nganggo pita abang, dhuwit siji utawa satus dolar, tandur kayu manis, godhong mint, heather, oyot horseradish, polong kacang utawa gambar obyek kasebut, uga hexagram lan rune. Talismans kudu duwe papan ingdompet lan ora ngganggu, apa maneh ngrusak dhuwit kertas. Kondhisi liyane sing ora bisa digunakake kanggo isi dompet: ora kudu ngemot apa-apa: ora ana foto, ora ana cathetan, ora ana kir, apa maneh sampah. Mung dhuwit, kertu kredit lan jimat. Kajaba iku, ora preduli apa sing sampeyan tuku, dompet ora bakal tetep kosong - paling ora dhuwit recehan sing paling cilik. Kanggo nambah bandha, penting banget ngatur ruang omah kanthi bener. 4 "> Cara narik dhuwit menyang omah
    Kepiye carane narik dhuwit lan nasib sampeyan dhewe?

    Selaras karo piwulang Feng Shui, omah kasebut dipérang dadi zona sing tanggung jawab kanggo aspek-aspek tartamtu ing urip pedunung. Dadi, omah sisih kidul-kulon tanggung jawab kanggo bandha. Dianjurake supaya duwe sinau ing kene, supaya bisa disedhiyakake kanthi obyek sing digawe saka bahan alami, tanaman kebon kanthi bentuk wit.

    Jimat kuwat sing narik dhuwit yaiku akuarium bunder karo sangang iwak, sing siji ireng, lan sisane yaiku mas. Peran sing padha dimainake karo lukisan sing nggambarake pabrik kayu, kapal layar, lepen. Ruang makan uga dianggep minangka perwujudan kemakmuran lan kesejahteraan. Reresik lan tertib kudu mesthi mrentah ing kene. Tabel kasebut kudu kosong banget lan ditutupi taplak meja sing resik. Ing sangisoré taplak meja kanggo narik dhuwit, pasang tagihan. <> Ana ritual dhuwit kanggo kamar liyane. Dadi, lorong kudu jembar, pangilon kudu katon resik. Ing ambang ana karpet sing apik, ing ngisor iki sampeyan kudu nyelehake koin. Kanthong sing ngemot dompet kasebut kudu ana papan pakurmatan dhewe ing omah. Supaya dhuwit mili menyang omah, sampeyan kudu ngresiki kanthi tliti lan mbuwang sampah kanthi rutin, ndandani kabeh keran (dipercaya lan dhuwit), buwang kabeh barang sing ora sampeyan gunakake, klambi lawas, piring sing retak utawa pecah. uga nggawe kebiasaan nyimpen paling ora sethithik saka saben kuitansi ing piggy bank - tabungan iki bakal dadi magnet. Nglumpukake tagihan ing kothak, sing sampeyan lebokake ing sisih kidul-wétan omah. Kaya sing sampeyan ngerteni, ora peduli sepira kuwasa sihir dhuwit, adhedhasar kegiatan manungsa, kegiyatan sadar. span class = "strong"> Dadi ganti cara mikir lan papan sekitare, gunakake jimat lan rekomendasi master Feng Shui, kerja lan impen - lan sukses ing bisnis lan bandha mesthi bakal tekan omah sampeyan. Uga, manawa matur nuwun kanthi matur nuwun dhuwit saben-saben teka