Zona geopatogenik: inti saka fenomena, akibat lan cara ngilangi

Ora angel ngetung pirang-pirang kekuwatan lan energi sing ora katon sing mengaruhi organisme kita saben detik. Kanthi pangembangan aktif teknologi paling anyar, kita kabeh dikepung karo ewonan jaringan, pengaruhe ora bisa dilalekake tanpa ana jejak sistem sistem awak kita.

Nanging uga ana energi alami sing ngambah ruang.
div class = "image"> Zona geopatogenik: inti saka fenomena, akibat lan cara ngilangi

Lan yen kabeh wong ngerti babagan medan magnet nganti sak derajat utawa liyane, bisa uga, akeh sing durung ngerti babagan konsep zona geopatogenik. Planet kita diantrekake karo grid geobiologis ing sadawane lan tengen, ing prapatan sing bisa klempakan saka akumulasi energi negatif. Titik kasebut sing biasane diarani zona geopathogenik sing nduwe pengaruh negatif marang kesehatan manungsa. Sawetara ahli negesake manawa umume penyakit onkologis ana gandhengane karo kasunyatan manawa saka taun nganti taun, wong ngalami efek radiasi negatif ing wilayah masalah.

Konten artikel

Kepiye pengaruh zona geopatogenik kanggo kesehatan manungsa?

Saben wong paling ora sapisan narik kawigatosan kasunyatan manawa ing institusi liya utawa apartemen wong liya, dheweke ngalami gangguan kesehatan. Lan uga kedadeyan yen sawetara taun sawise pindhah menyang omah anyar, ana kebutuhan mendesak kanggo mbukak ahli terapi utawa malah ahli onkologi. Ing jaman biyen, papan-papan kaya kasebut diarani mbebayani, nanging saiki akeh sing nggambarake kedadeyan kasebut minangka sindrom bangunan sing lara.

Masalahe yaiku sifat geofisik, sing wis dingerteni para leluhur. Wis pirang-pirang abad, pambangunan omah mbutuhake pilihan lokasi sing tliti, lan ing China, ing endi prakteke Feng Shui nyebar, disaranake mung miwiti yasa kasebut sawise mriksa geomancer wilayah kasebut. Kebutuhan kanggo ngenali wilayah sing ana masalah ing Roma Kuno uga ing Kekaisaran Rusia. "heredity" iki bisa dingerteni yen mung babagan sedulur. Nanging yen wong asing ujug-ujug mati amarga penyakit sing padha, mula pengaruh GPZ wis jelas. Ing antarane gejala umum sing nuduhake manawa ana wong ing wilayah geopatogen, ing ngisor iki bisa dibedakake:
  • insomnia;
  • ngipi elek;
  • krasa kesel sanajan turu;
  • asring depresi;
  • krasa adhem;
  • efisiensi kuranging perawatan penyakit.

Kajaba iku, situs mesthi geopatogenik yen situs iki ngalami jumlah korban jiwa amarga penyakit jantung, penyakit mental utawa kanker. Mula, yen sampeyan ngrancang pemukiman maneh, mula kudu diidentifikasi lan dietralisirake masalah sadurunge, sadurunge wis ngerteni kabeh kasunyatan babagan lingkungane.

h3 id = "header-2"> Lokasi wilayah geopatogenik Ing antarane obyek alami utawa antropogenik sing dingerteni, sumber GPZ bisa uga:
Zona geopatogenik: inti saka fenomena, akibat lan cara ngilangi
  • mantan situs pemakaman;
  • marshland;
  • kesalahan ing lempeng tektonik ;
  • titik-titik persimpangan komunikasi teknis, kayata metro, saluran pembuangan, lan liya-liyane;
  • banyu soko njero lemah ing jerone.

Kajaba iku, grid Hartmann sing diarani duwe pengaruh negatif marang kesehatan. Persimpangan garis Hartman mbentuk zona geopathogenik cilik sing cedhak banget.

2 meter, lan saka sisih wétan menyang sisih kulon - kanthi interval 2,5 meter. Dadi, persegi panjang 2x2,5 m dibentuk ing lumahing planet, ing pojokane GPZ cilik. Elinga yen lokasi kothak kasebut ora gumantung dhuwure bangunan utawa bahan sing digawe. Titik persimpangan saka garis kasebut diarani simpul Hartman, dawane udakara 25 cm, lan tetep dawa ing papan kasebut pancen ora dikarepake. Ora disaranake nyelehake amben utawa mejo kanthi titik kaya kasebut. Lokasi papan panggonan kerja lan istirahat sing apik ing apartemen yaiku area persegi dawane, nanging dudu garis kasebut, lan mesthine dudu node.

Kepiye cara nemtokake lokasi zona geopatogenik ing apartemen?

Kadhangkala, kita nggawe pangaturan ing apartemen, krasa yen ana pangowahan bakal nuwuhake rasa lega lan bungah. Kasunyatane, acara kaya ngono duwe fungsi sing penting: sampeyan mindhah amben, sofa utawa meja menyang papan liya sing bisa uga luwih aman kanggo kesehatan sampeyan kanthi istilah geofisika.

Kanggo ngerteni area omah sing bisa dadi GER sing potensial, sampeyan bisa nggunakake pengamatan sing gampang: div class = "image"> Zona geopatogenik: inti saka fenomena, akibat lan cara ngilangi
  • pets. Yen sampeyan duwe kucing sing begja, mula elinga manawa predator cilik iki positif banget babagan titik-titik persimpangan garis energi. Mula, papan sing disenengi kucing kudu disingkiri. Semono uga babagan semut.x lan tawon. Nanging segawon ngindhari papan kanthi energi negatif, mula priksa manawa bagean ing apartemen sing dikatutake asu sampeyan ora apik;
  • tanduran lan wit ing njero ruangan. Yen kita ngomong babagan plot kebon, mula elinga manawa umume wit tuwuh subur ing simpul energi. Lan yen sampeyan nggoleki cara kanggo netralake efek zona geopatogen ing apartemen, bukak tanduran njero ruangan kanggo njaluk bantuan. Geranium, asparagus lan aralia sing tuwuh kanthi apik bakal nggawa sampeyan masalah ing apartemen, nanging kaktus lan begonia bakal ilang ing titik patogen;
  • kesejahteraan sampeyan dhewe. Coba tliti babagan kepenak sampeyan nalika turu utawa nyambut gawe. Yen kelainan turu, ngelu, tambah gugup lan depresi wis umum kanggo sampeyan, mula bisa uga wayahe miwiti nyusun maneh. , sampeyan bisa menehi saran cara dowsing. Kanggo iki, bingkai utawa bobot khusus digunakake kanggo nemtokake zona geopatogenik.
Sampeyan bisa nindakake prosedur iki dhewe, nanging informasi sing paling akurat bisa diwenehake dening spesialis praktisi.