Yayasan kanggo kulit berminyak - cacat masking kanthi bener

Kulit ing pasuryan minangka kertu bisnis kita, mula kabeh wanita pengin dheweke tampil sampurna, ayu, seger lan sumringah. Nanging, yen ana wanita sing bejo entuk apa sing dipengini tanpa gaweyan, mula sing duwe kulit berminyak kudu ngupayakake asil kasebut. Ing ngisor iki bakal dicritakake babagan cara ngrampungake lan cara ndhelikake cacat lan cacat sing katon.

Konten artikel

Pelembab krim kanggo kulit berminyak

Yayasan kanggo kulit berminyak - cacat masking kanthi bener

Salah sawijining prinsip dhasar kulit sing ayu yaiku hidrasi. Mitos-mitos wis suwe diilangi yen mung garing lan normal sing kudu dilembabake, jinis berminyak uga butuh pelembab saben dina. Yen ora, katon ora sehat, keropos, lan lemek, nandhang abang lan serep.

Iki dianggep:
  • jinis kulit;
  • age;
  • < li> sensitivitas;
  • rawan breakout kukul.
  • Yen sampeyan nggunakake krim " dudu krim " dhewe, sampeyan bisa entuk munculé kukul utawa kukul, sanajan ing kulit sing sadurunge ora gampang dibentuk. Mula, pilih produk tanpa minyak (non-comedogenik).

    Apik yen produk kanggo kulit sing dehidrasi ngemot lidah buaya, sing nambah metabolisme intercellular, duwe efek bakterisida lan pelembab, lan teh ijo, sing efek rejuvenasi, tonik. Asam salisilat uga duweni pengaruh sing migunani, nyoto nyuda pori-pori lan ngilangi minyak sing akeh.

    Krim wengi kudu duwe komposisi udakara 25% banyu lan 75% lemak, lan ngemot vitamin lan mineral kanggo njaga kesehatan epidermis. h2 id = "header-2"> Krim musim salju kanggo kulit berminyak

    Seseorang butuh perlindungan khusus nalika musim salju. Yen ing mangsa panas lan musim, para pemilik jinis lemak nggunakake cairan krim utawa serum bertekstur ringan, mula ing mangsa adhem dibutuhake cara liya. Apamaneh, krim cahya sing ora ngemot lemak ora bakal njaga kulit dadi ora aman tumrap efek angin utawa angin sing mbebayaniembun beku.

    p>

    Dheweke bisa dadi serum utawa madeg mangsa. Sing terakhir ora mung nindakake fungsi hiasan, nanging uga protèktif, dadi alangan kanggo hawa salju lan angin.

    Sampeyan uga kudu nggatekake wektu ngetrapake dhasar awan ing rai. Iki kudu rampung 40 menit sadurunge metu supaya bisa nyedhot wektu. Yen ora, ing frost, krim nguap, mula bakal dadi beku lan nyebabake frostbite lokal.

    Enak yen ngemot bahan kayata kafein, sing mbantu nyuda pori-pori. Utawa asam salisilat, tumindak sing kasebut ing ndhuwur. Utawa vitamin A, sing ngilangi pembengkakan ing epidermis. Usap krim dina mangsa kanggo kulit berminyak nganggo pucuk driji, nganggo garis pijet. Elingi, luwih becik ora nglaporake tinimbang mbuwang-mbuwang. Sampeyan uga bisa ngliwati zona T kanthi mung nggunakake dhasar.

    Yayasan kanggo kulit berminyak

    Yayasan kanggo kulit berminyak - cacat masking kanthi bener

    Dandanan lan bubuk dadi dhasar sarana nada. Beda karo krim dina biasa, ngemot pigmen pewarna 3 nganti 25%. Yen pigmen luwih saka 10%, mula diarani bubuk krim. Saliyane kasunyatan manawa yayasan kasebut kudu menehi shade warna alami lan pasuryan, luwih becik uga nyegah tampilan komedo lan kukul.

    Kanggo milih " foundation " kanggo berminyak jinis wong kudu ditangani kanthi tanggung jawab, amarga produk sing ora apik utawa ora cocog, sanajan saka pabrikan kosmetik sing kondhang, bisa mbebayani. Tambahake cemlorot, clog pori-pori, tambah sekresi kelenjar sebaceous. Mula, nalika tuku "toner", wenehi pitakon kaya ing ngisor iki: >
  • " Yayasan " mesthine duwe konsistensi ultra-ringan, hawa;
  • Nduwe minyak esensial sithik utawa ora;
  • Kalebu saringan saka radiasi surya;
  • Ngemot zat sing ngencengi pori-pori - asam salisilat, teh putih, lan liya-liyane;
  • Saliyane fungsi dekorasi, iki uga ngemot komponen obat sing duwe efek bakterisida utawa anti-inflamasi;
  • Kudu ana nyebutake ing tabung sing " foundation " mbusak cemlorot.
  • Cocog karo sampeyan miturut umur, saiki pabrikan ngasilake macem-macem " nada " miturut prinsip iki.
  • Supaya ora tuku " babi ing colok "priksa dhasar langsung menyang pesulap azine Sampeyan kudu nyuda sethithik ing driji kanggo ndeleng konsistensi. Yen teksturine ora seragam, ngemot benjolan, tegese nyoba kanggo adol produk sing murah.

    Milih “ foundation »Elinga yen ing mangsa panas, amarga srengenge srengenge, nada kudu luwih peteng tinimbang nada sing digunakake ing mangsa adhem. Uga priksa tanggal kadaluwarsa. Dhuwur minangka indikator sing ngemot akeh bahan pengawet sing dikontraindikake kanggo jinis sing kandel.

    Cocogake karo nada sampeyan karo kulit

    Sawise mutusake merek " nada ", sampeyan bisa mbukak pilihan sabanjure lan milih nada sing dikarepake. Sampeyan mung kudu milih nada nalika awan, amarga listrik bisa rada kleru warna nyata.

    Nalika milih, priksa produk kanthi masang irungnya " tint "ora ing bangkekan, amarga iki bisa menehi asil sing salah, nanging ing area submandibular:
    • Bocah-bocah wadon kanthi rai pucet ora bakal cocog karo" pondasi ”kanthi efek nyamak, ora kepiye karepe. Dheweke kudu milih warna aprikot utawa persik;
    • Kanggo sing kulit kuning, luwih becik milih " foundation " oranye utawa jambon.

    Yayasan kanggo kulit berminyak - aturan aplikasi

    Sanajan wis nemtokake krim lan nada kanthi bener, sampeyan isih kudu sinau cara ngetrapake " toner "ing pasuryan sampeyan.

    Ana sawetara rahasia cilik sing bakal mbantu sampeyan nyebar kanthi merata:
    • Sadurunge digunakake, priksa manawa wis ngresiki rai nganggo susu lan toner. Pancen kudu resik lan lembab;
    • Kanthi nggunakake terus " toner ", asring diuleni kanggo nyisihake partikel epidermis sing mati kanthi tepat wektu;
    • < li> Nalika nutupi dhasar ing pasuryan, gunakake spons, sing wis dibasahi banyu mineral sing durung asin;
  • Yayasan kasebut ditrapake saka tengah menyang pinggiran utawa saka ngisor nganti ndhuwur;
  • Aja lali mbusak kelas < pondasi "ing area mripat. Luangake wektu kanggo smear kanthi apik ing oyot rambut sampeyan.
  • Krim matting kanggo kulit berminyak

    <} Kanggo pamilik jinis berminyak, pabrike janji bakal ngilangi kabeh cemlorot, kanthi nggunakake agen matting kanthi rutin. Krim tikar, mesthine mbantu nyingkirake, nanging mung sauntara, amarga ora duwe kekuwatan kanggo ngatur pakaryan kelenjar sebum, amarga jinis kulit ditemtokake kanthi alami ing level genetik. div class = "image"> Yayasan kanggo kulit berminyak - cacat masking kanthi bener

    Lan yen lemu, mula ora ana sarana ajaib sing bisa ndandani. Produk sing pancen bisa nggawe efek matting yaiku supaya dandanane tahan 2 jam luwih suwene.

    Efek agresif saka alas matting, sing tujuane kanggo ngeringake epidermis kanthi artifisial, bisa nyebabake nambah kelenjar sebaceous. Sampeyan ora bisa ngapusi alam. Reseptor bakal ngirim sinyal sing lemusaldo kaganggu lan epidermis wis overdried, lan kanggo nanggepi kelenjar sebaceous bakal wiwit bisa digunakake kanthi semangat tikel kaping pindho. Mangkono, yen dhasar matting ditrapake kanthi rutin, mula bakal nambah masalah sinar. Mula, nalika milih produk kanthi efek mateng, aja asring digunakake, mung nalika mbutuhake dandanan profesional lan awet terus. Muga-muga tips sampeyan migunani. Coba dhasar saka macem-macem pabrikan lan sampeyan bakal nemokake produk sing sampurna. Elinga yen dhasar kasebut dirancang utamane kanggo nutupi ketidaksempurnaan, nanging mung perawatan sing tepat sing bakal ngatasi.