Ora kuthah banyu: kang selebriti sing kanca-kanca karo saben liyane?

Pangkone kanca-kanca bisa ditemokaké ing Hollywood. Padha bantuan saben liyane ing prakara saka katresnan lan masalah profesional, tuku omah bebarengan, lan malah disebut ing jeneng saka konco anak-anake. Apa lintang-lintang sing kanca-kanca karo saben liyane, lan apa sajarah persahabatan iki?

Isi artikel

Eva Longoria lan Victoria Beckham

@place_image

"Dheweke iku sing paling apik, manis lan manut kanca sing paling apik yen sampeyan bisa ngimpi saka. We wis liwat akèh bebarengan," ngandika Eva Longoria bab Victoria Beckham. Lintang-lintang wiwit kanggo nggawe kanca-kanca ing taun 2008 nalika Beckham saperangan dipindhah menyang Los Angeles - Dawud banjur mlebu kontrak karo lokal klub bal-balan. Aktris lan desainer saya ketemu ing acara amarga kawa ing wektu iki uga nikah kanggo atlet, pemain basket Tony Parker.

Sawise marriage, "nekat ibu rumah tangga" iki liwat, Victoria ana dening sisih dheweke lan didhukung dheweke. Tingkat anyar saka hubungan stars teka metu sawise Beckham diundang aktris Hollywood kanggo dadi ibu baptis kanggo sing putri Harper. Nalika Eva Longoria kepengin kanggo njaluk nikah maneh, Victoria wis sarujuk ora mung kanggo witness, nanging mutusaké kanggo teka munggah karo unik wedding dress, janji bilih piyambakipun badhe dadi "romantis lan seksi". Sugih ngluwihi kabeh pangarepan nestroganoj kawa, sing ngandika sing kanca nindakake kabeh bisa kanggo nggawe wedding dina iki khusus kanggo dheweke.

Sawise Beckham kulawarga bali menyang Inggris, kanca-kanca mandegake kanggo chatting. Lintang-lintang ajeg ngunjungi saben liyane – contone, Victoria kesah kanggo Hollywood kanggo congratulate dheweke kanca ing njupuk star ing walk of Fame, lan Eva miber kanggo Inggris kanggo presentation saka nglumpukke anyar.

David Beckham lan Tom cruise

@place_image

Star bojoné Victoria lan David Beckham. Dheweke uga wis kanca apik, persahabatan kang luwih dawa wektu. Karo Tom cruise iku komunikasi liwat dasawarsa. Selebriti wiwit kanggo nggawe kanca-kanca sawise obah saperangan saka Beckham ing Los Angeles. Amerika stars iya Umum Outlook ing urip lan karya – supaya padha siji PR Manager lan malah proyek kolaborasi saka montor klub. Bojo uga lintang-lintang dadi kanca-kanca. Ing pakurmatan saka Tom bojo malah dijenengi salah siji saka anak-anaké. Ing jaminan saka media Western, ing rift ing sesambetan wiwit amarga saka semangat Tom kang Scientology. Aktor nyoba kanggo mbayar pemain bal-balan lan kulawarga ing iman sing dadi zealously sing Beckham iku dadi iritasi. Ing interview ing taun 2007, David nyatakake kang ana lintang liyane bab, nanging Scientology dadi ora plans. Senadyan beda ing prakara agama, lintang-lintang terus dadi kanca-kanca, kerep ing toko seng adol bir bebarengan, lan sok-sok teka mati amba. A sawetara taun kepungkur, sak pihak darmabakti kanggo presentation saka dhewe account saka whisky, David Beckham ing perusahaan karo Tom cruise lan wong Ritchie menek munggah kanggo triumphal arch. Tujuan iki mboten umum climbing – kanggo nggawe Wong telu bebarengan selfie ing memori.

Jennifer Lawrence lan Emma stone

@place_image

Jennifer Lawrence lan Emma stone – ora mung kanca bosom, nanging uga favorit saka paparazzi. Kasunyatan sing bocah-bocah wadon kaya gadhah fun mbuwang wektu bebarengan lan goofing watara supaya tukang teka menyang bungahaken lengkap saka asil gambar. Supaya ing upacara penghargaan Bupati Anugrah ing 2017 padha sijine ing cukup a-nuduhake – digawe pasuryan lan padha njogèd ing karpet abang. Lucu lan dicokot boten sae antics ngancani lintang persahabatan permanen. Bebarengan aktris iki arep kanggo rawuh award "Golden Globes" January 7, 2018. Ing tampilan saka Jennifer Lawrence iki kabèh tim stylists, nalika aktris ketemu metu sing kanca diganti dheweke atine lan kanggo menyang ngendi wae ora arep. Nanging bintang "the hunger games" iki ora gelo lan glethakaken metu ing kaca ing Facebook video, kang enggal tindak virus. Iku star karo mripat siji digawe munggah menehi pitakonan lan wuwus karo eseman bab kahanan karo kampanye kanggo penghargaan.

Jennifer aniston lan Courteney Cox

@place_image

Jennifer aniston lan Courteney Cox padha kanca-kanca ing layar lan ing gesang. Padha miwiti kanggo ngobrol sak pakaryan damel film saka seri "Friends", kang diwiwiti ing taun 1994. "Courtney banget padha, arang banget manut lan ngrawat. Aku wis kakehan turu ing dheweke kamar urip, mudhun asleep ing nangis ing dheweke kalakon "Kabeh iku uga". Courtney iki kanggo kula geni lan banyu, minangka aku tansah ana nalika dheweke perlu bantuan," ngandika Jennifer aniston reporters. Gendakan wis musna liwat wektu angel – padha didhukung saben liyane sak divorce karo brad pitt lan David Arquette. Lintang-lintang malah urip bebarengan ing siji wektu – padha tuku Villa ing Meksiko. Tiyang ingkang golek warta ajeg nulis bab padudon Lakon, nanging senadyan kabeh gosip lagi isih kanca-kanca.

Brad pitt lan George Clooney

@place_image

Ing dhukungan saka kanca-kanca perlu ing wektu angel, lan wakil saka kuwat setengah saka manungsa. Sak divorce nglarani saka Angelina Jolie lanang kuwat pundhak brad pitt iki nyetel munggah dening George Clooney, sing tansah wis dikenal passion saka wong. Miturut media Western, aktor malah menging wong-wong mau teka bebarengan. Nanging, persahabatan saka aktor sing wiwit akeh taun kepungkur sak pakaryan damel film saka "segara kang Sewelas kanca-kanca" wis ora kena pengaruh.

Nicole Kidman lan Naomi watts

@place_image

Nicole Kidman lan Naomi watts pisanan ketemu ing casting – loro wanted kanggo panggenan swimwear. Nicole ana lawas mung 16 taun, lan Naomi, 15. Patemon pisanan njupuk panggonan adoh saka Hollywood ing Sydney. Sawise nyoba bocah-bocah wadon tak ngomong lan mutusaké kanggo book mendhoan bebarengan. Kudos kanggo Nicole teka luwih cepet, nanging dheweke ora sombong – ing nalisir, tansah didhukung kurang begja Naomi. Aktris sambungan karo kanca lan masalah lan joys – lan Naomi ana sajrone angel divorce karo Tom cruise lan Nicole iku dheweke pisanan telpon nalika dheweke ditampa dawa-ngenteni "Oscar" ing taun 2003.

Hugh Jackman lan Russell Crowe

@place_image

Australia wiwit persahabatan lan lintang-lintang liyane. Russell Crowe teka ngarep sawise pakaryan damel film "Gladiator" lan aku weruh ing TV lokal seri Hugh Jackman. Pribadi kenalan ing Australia Studio wis thukul dadi kuwat persahabatan. Russell wis diputer peran utama ing karir saka kenalan anyar, kang banjur ing Hollywood, ora ana kang sumurup. Saka peran saka Wolverine ing "X-Men" aktor dumadakan gelem lan takon sutradara kanggo nonton tur Hugh Jackman, sing ing asil lan disetujoni. Miturut cara, ing 2012, kanca-kanca pisanan muncul bebarengan ing pesawat – loro-lorone diputer ing musik "Les Miserables." Miturut kru, padha saya sengaja nggoda saben liyane lan ngguyu.

Salma hake lan Penelope Cruz

@place_image

Padha bab kedaden karo lintang-lintang liyane Hollywood. Nalika Penelope Cruz teka kanggo Los Angeles kanggo njupuk film kang kawitan ing US, dheweke ora ngerti sapa, kajaba kanggo Salma hake. Kanca ketemu dheweke, wis kindly ana kanggo tetep ing panggonan dheweke lan wis demo saka kutha. Lintang-lintang wis kanca kanggo 20 taun, padha seneng kanggo nuduhke bebarengan ing karpet abang lan asring kejiret dening paparazzi ing saben dinten gesang. Miturut cara, ing Lakon mbintangi bebarengan ing film "Bandidas", kang dirilis ing 2006. Pembuangan nggawa metu sing stars sing padha, kaya sadulur.

Gwyneth Paltrow lan Beyonce Knowles

@place_image

Gwyneth Paltrow lan Beyonce sing mèh padha ing katon, nanging padha duwe akeh umum topik-topik diskusi lan kapentingan. Kene mung sawetara taun kepungkur, lintang dumadakan mandegake ngomong. Ing pencet informasi muncul sing bojomu of Beyonce, rapper Jay-Z, cidra ing lintang. Iki nyatakake dening fashion model amber rose, nyebutke uga sing durjana saka kelainan ing kulawarga wis iku Gwyneth Paltrow. Dheweke marang bab iku ing udhara saka program "Nggawe Speidi Misuwur Maneh".

Matt Damon lan Ben Affleck

@place_image

Iki stars Hollywood kanca-kanca wiwit kanak-kanak. Matt Damon lan Ben Affleck ketemu nalika loro-lorone padha 7 taun lawas. Padha manggon ing werna padha ing Cambridge, Massachusetts lan asring diputer bebarengan. Ing remaja, lanang mutusaké sing padha loro arep dadi aktor. Mangsa star wiwit tumindak ing film, nanging peran page, sukses sing dipengini wis ora digawa. Kahanan diganti radikal malih nalika Matt lan Ben nulis screenplay lan didol. Sawise release saka film "Apik bakal mburu" anyar aktor sing diputer ing iku bebarengan, tangi munggah nyata lintang-lintang. Kanggo script padha nampa "Oscar" lan "Golden globe" lan karya ambruk ing wong-wong mau saka sungu kathah. Kasunyatan menarik: iku nguripake metu sing wongaktor bareng umum werna. Miturut sinau saka Sajarah sarasilah masyarakat saka New England, padha duwe umum gedhe-mbah kakungipun ing sepuluh puteran. William Noltehe saka Ipswich ing Inggris, ana Mason ing abad kaping PITULAS.