Darmabakti kanggo sing seneng wiji goreng: cara masak wiji ing gelombang mikro

Wiji disenengi wong diwasa lan bocah. Ana akeh wong sing seneng nglampahi wektu karo gandum sing enak. Senadyan kasunyatan manawa dina iki sampeyan bisa tuku produk sing wis digawe ing toko, dikemas ing tas sing apik, akeh sing terus nggoreng dhewe, kanthi pratelan manawa biji-bijian sing disiyapake nganggo tangane ora bisa dibandhingake karo pilihan sing dituku.

Konten artikel
  • Kepiye cara nggoreng wiji ing gelombang mikro dikupas?
  • Kepiye cara nggawe wiji kembang srengenge nganggo uyah?
  • Kepiye cara manggang wiji waluh ing gelombang mikro?
  • Kepiye kanggo menehi wiji ing gelombang mikro?

    Teknik macem-macem perusahaan beda karo fungsine lan level kekuwatane. Mula, kaping pisanan sampeyan masak kanthi cara iki bakal dadi jinis eksperimen sing ngidini sampeyan nggawe kesimpulan, njupuk kesalahan lan entuk pilihan sing becik kanggo kaping pindho.

    Skema masak No. 1 :

    Darmabakti kanggo sing seneng wiji goreng: cara masak wiji ing gelombang mikro
    1. Tuang wiji kembang srengenge menyang colander utawa ayak lan bilas kanthi saksuwene banyu. Penting kanggo mbusak kabeh lebu sing ana. Sawise iku, tinggalake sawetara wektu kanggo ngilangi cairan sing akeh;
    2. njupuk wadhah, luwih becik piring rata sing diidini digunakake ing oven kasebut. Tuang wiji menyang lan rapih ing siji lapisan. Penting, dicathet yen sampeyan nggunakake sawetara pari-parian, biji kasebut bakal ngobong, lan yen sampeyan nggunakake akeh, tetep bakal tetep mentah. Bagian sing optimal yaiku 300 g;
    3. Saiki kita pindhah menyang informasi babagan wiji panggang ing gelombang mikro. Lebokake panganan ing oven lan masak sajrone menit kanthi tenaga paling dhuwur. Banjur aduk kabeh kanthi becik kanggo ngilangi kelembapan sing berlebihan;
    4. Baleni proses masak maneh maneh. Sawise bip, rasakake kacang lan, yen prelu, aduk maneh lan tahan nganti menit maneh. Umumé, proses kasebut bisa nganti 5 menit, amarga kabeh gumantung karo ukuran lan macem-macem.

    Skema masak # 2 :

    1. Iki bisa uga katon luwih rumit, nanging pancen ora. Pisanan, sampeyan kudu pour produk sing wis disiapake ing mangkuk lan lebokake ing gelombang mikro. Masak suwene 3 menit. Ing kasus iki, atur kekuwatan nganti 800 W;
    2. sawise suara bip, copot piring lan aduk kabeh kanthi becik. Iki bakal migunanisendok kayu utawa piranti liyane. Lebokake wadhah ing panggonane lan masak nganti 2 menit maneh. Banjur sampeyan kudu nyampur kabeh lan rasa. Yen pari-parian lembab, banjur masak suwene 60 detik. Terusake masak nganti rampung.

    Kepiye cara nggawe wiji kembang matahari sing dikupas gelombang mikro?

    Ayo diwiwiti karo " kesed " miring. Tuku wiji sing dikupas utawa dikupas dhewe. Selehake bagean ing mangkuk khusus utawa cukup nyebar ing potongan kulit. Saiki kita ngerti sepira suwene nukleoli sing dikupas disiapake. Setel wektu dadi 3-5 menit. lan masak kanthi daya paling dhuwur. Saben 60 detik. bukak lawang lan aduk kabeh. Kepiye cara nggoreng wiji nganggo uyah ing gelombang mikro?

    Ana akeh wong sing seneng wiji asin, sing enak banget. Gandum goreng cocog kanggo nyiyapake sajian liyane, kayata salad. Sampeyan kudu miwiti karo nyiyapake bahan mentah, yaiku mbilas produk ing banyu sing isih ana, banjur lay ing sak lapisan banjur garing.

    Skema masak : div class = "image"> Darmabakti kanggo sing seneng wiji goreng: cara masak wiji ing gelombang mikro
    1. gunakake wadhah sing amba nanging cethek sing cocog kanggo masak suhu dhuwur. Lebokake wiji ing kana banjur taburi minyak, banjur aduk kanthi becik. Mangkene, sampeyan bisa nggunakake minyak herbal, sing bakal nambah orisinalitas;
    2. langkah sabanjure yaiku tabur kabeh nganggo uyah lan aduk uga. Lebokake wadhah ing gelombang mikro lan goreng ing ndhuwur medium. Wektu masak - 3-5 menit. Bukak lawang kanthi rutin lan aduk kabeh;
    3. sawise suara bip, coba gandum lan yen wis siyap, aja jupuk panganan, nanging lebokake ing gelombang mikro sajrone 15 menit maneh. ing sangisore lawang sing ditutup. Sajrone wektu kasebut, wiji "tekan" lan terasa enak banget.

    Kepiye cara nggoreng wiji waluh ing gelombang mikro?

    Wiji waluh banget disenengi amarga ora mung enak, nanging uga sehat. Bisa dipangan dhewe utawa ditambahake ing salad, roti panggang, lan piring liyane. Wiji waluh duwe rasa sing luar biasa. Mangkene, para ahli nutrisi nyaranake supaya wong sing ngawasi bobote digunakake minangka cemilan sing sehat.

    Kanggo masak wiji waluh goreng ing gelombang mikro, luwih dhisik njaluk. Kanggo nindakake iki, njupuk woh sing amba, potong dadi setengah, copot bagian jero banjur pilih wiji sing kudu dikumbah nganggo banyu mili. malah lapisan lan tinggalake nganti 2-3 dina, supaya kabeh garing kanthi apik. Transfer menyang piring lan gelombang mikro lan masak kanthi listrik paling dhuwur sajrone menit. Sawise bip, copot wadhah lan kabeh wis rampungmangan Banjur masak maneh sajrone menit, aduk terus ing gelombang mikro sajrone setengah menit maneh. Coba coba lan yen kabeh wis siyap, sampeyan bisa adhem lan ngawula. Cara iki duwe macem-macem kaluwihan: rasa, kecepatan lan gampang persiyapan sing apik.