Pembesaran payudara ing omah? Bisa uga!

Ukuran ukuran dhadha langsung gumantung karo pirang-pirang faktor, kayata bobot, struktur awak , diet, gaya urip lan faktor liyane. Pramila koreksi kasebut bakal efektif mung ing pendekatan terintegrasi.

Konten artikel

Kepiye lan kapan dodo tuwuh dhewe?

Pembesaran payudara ing omah? Bisa uga!

Sajrone meteng lan nyusoni, pembesaran susu minangka kasunyatan ... Nanging, ing periode liyane wanita, ukuran payudara ora statis. Sanajan sithik, nanging kelenjar susu nambah volume ing fase tartamtu siklus menstruasi.

Ing tengah siklus, ovulasi ana, minangka asil epitel saka saluran toraks tuwuh. Kanthi cara iki, awak nyiyapake meteng. Yen ora diamati, dhadha bakal bali menyang kahanan asline.
Proses alami iki gumantung karo tingkat hormonal. Yen ora ana keseimbangan hormon ing awak, dodo bisa nambah kanthi ukuran kabeh, dadi kasar lan nyebabake rasa ora nyaman. h3 id = "header-2"> Tambah ukuran susu kanthi nutrisi

Pengin nduwe payudara sing ayu kabeh wanita, nanging yen sampeyan ora pengin nggunakake intervensi bedah, sampeyan bisa nyoba cara alternatif. Dheweke ora beda karo operasi plastik, ora kaya bedhah plastik. Sejatine, cara kasebut kanggo ngganti panganan.

Ana sawetara panganan (alami) sing nambah susu:
  • Ing mangsa remaja, dianjurake supaya ora mangan kol, utamane kubis putih. Iki nyepetake tuwuhing susu (ora nambah, nanging nyepetake);
  • Teh kanthi susu lan godhong stroberi sing disigar. Tuang banyu sing nggodhok ing godhong banjur tuangake sithik susu;
  • Walnut. Kernine dicampur karo madu lan diinfus nganti seminggu. Mangan 2-3 kacang saben dina;
  • Kacang buncis. 100-300 g legume iki dipangan nganti 3-4 wulan saben dina;
  • Hop cones. A tablespoon saka tanduran iki remuk, diwutahake karo gelas banyu sing umob lan rebus udakara 10 menit kanthi geni sing asor. Sampeyan kudu ngombe duduh kaldu sadurunge mangan, 50 ml. Luwih becik diseduh ing wayah esuk nganti cukup sedina muput. Mung njupuk duduh kaldu seger. Efek hops diterangake kanthi kasunyatan sing ngemot analog hormon seks wanita - fitokestrogen;
  • Kompres saka whey lan hops, pijet ringan karo minyakohm adas, apricot utawa peach, padusan kontras, uga produk, stimulasi sirkulasi getih lan, mulane, dodo
;
  • Plester sawi lan yodium nambah aliran getih, nindakake jinis pijet. Nanging, sampeyan kudu ngati-ati banget supaya ora ngobong geni, sing bisa nyebabake penyakit serius. Iki minangka cara sing paling beboyo kanggo nggedhekake kelenjar susu;
  • ​​Bir non-alkohol macem-macem peteng;
  • Koktail pisang lan susu. 1 woh dicampur ing blender utawa mixer karo 200 ml susu;
  • Banyu mineral. Para ilmuwan wis mbuktekake yen duweni pengaruh sing bermanfaat kanggo awak kanthi sakabehe. Kahanan kulit, rambut lan, mesthine dodo luwih apik;
  • Sayuran lan woh-wohan warna ijo lan kuning: salad, wortel, buah jeruk, lada lan liya-liyane; pijet ringan karo jus lemon , diencerke karo minyak zaitun kanthi rasio 1: 2;
  • Sereal lan biji-bijian, utamane beras coklat, gandum, millet, gandum. Iki digunakake ora mung ing bentuk sereal, nanging uga minangka infus;
  • Produk sing ngemot lemak tak jenuh tunggal: wijen, alpukat, zaitun, biji rami, iwak lemak. Lemak jinis iki ora disimpen ing awak, sebaliknya, dadi sumber asam Omega-3, 6, 12 sing penting, sing diperlokake wanita.
  • Kepiye nambah ukuran kanthi pitulung pendhidhikan fisik dodo

    Pembesaran payudara ing omah? Bisa uga!

    Senam minangka cara sing efektif kanggo ngangkat dhadha, supaya luwih elastis. Kajaba iku, olahraga nguatake otot dada, nambah postur, nada kulit, lan kesejahteraan. Langkah kaya ngono nambah otot-otot dada kanthi volume, kanthi visual payudara uga dadi luwih gedhe. Gimnastik kanggo dodo bisa dilebokake ing latihan saben dina, amarga butuh wektu mung sethithik. Kelas dianakake ing omah lan ing fitness pusat, gym, lan gym:

    • Push-up. Kaping pisanan, 5 pendekatan ditindakake, banjur akeh beban mundhak;
    • Ngangkat lengen ing ndhuwur endhas. Ngadeg, tangan sing diencengi alon-alon munggah, banjur disebar ing sisih lan munggah. Tepukake tangan ing endhase lan endhepake perangan awak. Kanggo efisiensi lan beban sing luwih gedhe, sampeyan bisa nggunakake dumbbells (3 set paling ora 10 repetisi);
    • Lingkaran tangan. Siji tangan dilebokake ing paha, sing liyane diterangake ing bunder, banjur kosok balene. Saka 3 repeter saben lengen;
    • Nyurung tembok. Ngadeg kanthi dawa tangan, pasang ing tembok, tekok ing sikut, nyedhaki permukaan. Disaranake miwiti paling ora 10 repetisi, nambah beban kanthi bertahap;
    • Imitasi nglangi dada. Mulai jam 10 repetisi;
    • Bengkok. Miring cepet kanthi alternates kanthi straightening alonbanjur kosok balene;
    • Remet bal.

    Obat-obatan hormonal

    <> Kepiye cara nambah kelenjar susu kanthi hormon ing ing omah, mung spesialis sing mumpuni, yaiku dhokter. Sampeyan ora bisa menehi resep dana iki dhewe, amarga dosis sing salah bakal nyebabake konsekuensi sing ora dikarepake, diwiwiti kanthi nglanggar siklus lan pungkasan karo onkologi. Penting banget, konsultasi karo gynecologist babagan ngombe obat-obatan. Dokter, sawise sawetara riset, bakal nemtokake obat sing cocog kanggo kasus tartamtu, lan dosis apa. Keanehan metode iki gumantung saka asupan kompleks ora siji, nanging nganti 4 hormon, sing tanggung jawab kanggo ukuran susu:
    • Estrogen minangka hormon wanita utama. Kaping pisanan diwiwiti kanggo diproduksi dening kelenjar adrenal lan ovarium nalika pubertas. Iki tanggung jawab ora mung kanggo tuwuh kelenjar susu kelenjar , nanging uga kanggo pinggul lan pinggul sing lancip. Kekurangan zat iki ing awak ditondoi dening tokoh maskulin lan kelenjar susu sing meh ora lengkap. Nanging, level sing dhuwur banget uga mbebayani. Iki nyebabake obesitas, kerusakan sistem kardiovaskular, mandhegake payudara;
    • Xenoestrogen dibentuk ing awak kanthi pengaruh bahan kimia, kosmetik, ekologi sing polusi. Iki mblokir karya estrogen lan mengaruhi kabeh sistem endokrin;
    • Prolactin - sajrone meteng, jumlahe mundhak nganti 2 kali. Nanging, analog sintetik uga bisa nambah level;
    • Testosteron minangka hormon pria, nanging ana ing awak ing wanita. Prodhuksi sing akeh banget nyebabake pangowahan timbre swara, tampilan rambut ing pasuryan, pinggul, lan owah-owahane tokoh. Peningkatan level testosteron ora mesthi digandhengake karo panggunaan hormon, kayata kontrasepsi. Ilmu pengetahuan wis mbuktekake manawa panganan legi, gula uga mengaruhi produksi hormon iki ing awak wanita.

    Sandhangan lan jeroan Sampeyan bisa kanthi visual nggedhekake susu ing omah kanthi nggunakake sandhangan lan kotang sing dipilih kanthi bener utawa khusus:

    • Bra. Kudu model push-up kanthi sisipan volumetrik cilik ing cangkir. Dheweke bisa nambah ukuran 1 ing dhadha sing paling cilik. Kerugian sing signifikan yaiku bras kaya ngono ora bisa dipakai terus-terusan. Para ahli menehi saran supaya ora nganggo luwih saka 2 kaping saben wulan;
    • Kaos lan Kaos kudu nganggo gaya V-neck utawa polo. Produk saka regangan kudu kenceng lan potongan jero. Sandhangan wol lan katun bakal cocog karo gaya;
    • Blus. Fril lan ruffle cocok kanggo ndhelikake dhadha cilik;
    • Sweater, khusus potongan kasmir sing longgar, nambah volume, nanging uga ana kekurangan - kabeh awak ndhuwur dadi akeh.

    Cara liyane

    Pembesaran payudara ing omah? Bisa uga!

    Aditif aktif biologis (BAA) lan krim khusus minangka metode tambahan kelenjar susu sing ora suwe. Suplemen panganan ngemot fitogormon, yaiku analog alami hormon wanita.

    Amarga ukuran kelenjar susu gumantung saka jumlahe, panjaluk dana kasebut akeh banget. Nanging kudu dielingi yen mung menehi efek sementara. Sanalika obat kasebut dihentikan, volume sadurunge bali. Suplemen panganan ora kudune, amarga tingkat hormon tartamtu sing dhuwur uga bisa ngrusak. Dene krim, efek kasebut padha karo suplemen panganan, nanging tumindak langsung ing décolleté, tanpa mengaruhi organ internal. Nanging uga ora aman./p>

    Kakehan hormon sing nglumpukake ing sak panggonan bisa nyebabake pirang-pirang penyakit, kalebu kanker.

    Ati-ati karo penampilan lan kesehatan! Aja korban siji kanggo liyane!